Rute noi la Wizz Air

Wizz Air porneste noi rute de la Bucuresti spre

Castellon si  Memmingen

Revenim cu vesti bune despre Wizz Air, una dintre companiile noastre preferate de low cost. Pentru cei care stau in Castellon este cu adevarat o veste buna. Poate stiti ca este denumita “Mica Romanie” si ca peste 50.000 de romani sunt stabiliti in Castellón de la Plana. Pe unde mergi auzi romaneste! Ei bine, Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și principalul transportator aerian din România, a anunțat astăzi extinderea bazei sale din București prin alocarea unei noi aeronave Airbus A321 și lansarea a două noi rute spre  Castellón în Spania si Memmingen în Germania, precum și creșterea frecvenței pe șase dintre rutele sale existente.

rute noi wizz air
Rute noi Wizz Air

 

Castellón, Spania, cea de-a doua destinație nouă a Wizz Air și cea de-a 144-a destinație din rețeaua WIZZ - este una dintre cele mai bogate cultural, istoric și geografic provincii din Spania. Munți și plaje interminabile, dar și situri istorice așteaptă să fie vizitate.

Noua aeronavă Airbus A321 se va alătura flotei Wizz Air din București în martie 2019 și va reprezenta o investiție suplimentară de 120 de milioane de dolari* și va crea 42 de noi locuri de muncă directe cu compania aeriană la nivel local. Odată cu sosirea noii aeronave de ultimă generație la București, flota Wizz Air va crește la 11 aeronave, oferind o capacitate totală de 4,3 milioane de locuri în 2019.

Începând din aprilie 2019, una dintre cele mai noi rute Wizz Air va conecta Bucureștiul cu Memmingen, Germania, orașul bavarez autentic, care oferă farmecul fascinant al peisajului rural german. Avându-și originile în Imperiul Roman, orașul vechi, cu numeroasele sale curți, castele și case de patricieni, palate și ziduri de apărare, este unul dintre cele mai bine conservate din sudul Germaniei.

rute noi wizz air

Noua aeronavă va permite creșterea frecvențelor pe șase dintre rutele deja existente ale Wizz Air din București, mai exact

  • Dortmund, 10 de la 7
  • Londra, 28 de la 26
  • Doncaster-Sheffield, 5 de la 3
  • Bologna,7 de la 5
  • Treviso, 7 de la 5
  • Eindhoven. 5 de la 4

Primul zbor din București a decolat în 2012 și, de atunci, compania aeriană a devenit principalul transportator aerian din România. În primele zece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat mai mult de 7 milioane de pasageri pe rutele sale cu prețuri reduse spre și dinspre România, ceea ce reprezintă o creștere cu 13% de la an la an. În întreaga țară, operațiunile Wizz Air din acest an vor susține mai mult de 5.000 de locuri de muncă în industriile conexe.

rute noi wizz air

WIZZ oferă acum 141 de rute din România de pe cele 10 aeroporturi, către 30 de țări. Biletele pentru noile rute sunt deja în vânzare și pot fi rezervate de la doar 69 RON*** pe wizzair.com

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?