Wizz Air din Bucuresti spre Edinburgh

Bucuresti-Edinburg cursa directa cu Wizz Air

WIZZ AIR ANUNȚĂ ZBORURI DIRECTE DIN BUCUREȘTI SPRE EDINBURGH ȘI LANSEAZĂ PATRU RUTE NOI DIN TIMIȘOARA

  Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și cel mai mare transportator aerian din România, a anunțat astăzi un nouă rută de la București la Edinburgh începând cu 23 decembrie 2019. Zborurile către capitala Scoției vor fi operate de două ori pe săptămână, marți și sâmbătă. Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com începând de la 29,99 EUR / 129 RON*.

Edinburgh este cea mai nouă destinație din rețeaua extinsă WIZZ. Orașul oferă oportunități de vacanță minunate pentru familii, precum și o opțiune foarte bună de city break pentru cei care doresc să aibă o scurtă escapadă pentru a schimba peisajul. Cu aproape 500.000 de locuitori, Edinburgh este al doilea oraș ca mărime din Scoția după Glasgow, și în doar o oră distanță cu trenul sau cu mașina le puteți combina pe amândouă într-o singură vacanță. Edinburgh are foarte multe de oferit, cu nu mai puțin de 12 festivaluri majore în fiecare an, dintre care majoritatea au loc în august. Vizitatorii pot admira un patrimoniu istoric incredibil de bogat, cum ar fi Castelul Edinburgh sau Catedrala St. Gilles. Pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de peisaje impresionante, Edinburgh poate fi admirat de pe Arthur’s seat sau de la Calton Hill.

wizz-air

 

Împreună cu anunțul de astăzi, Wizz Air sărbătorește și lansarea a patru noi rute din Timișoara, inaugurate la începutul lunii august 2019 către Billund, Nürnberg, Karlsruhe / Baden-Baden, precum și Doncaster. Cele mai noi rute Wizz Air din Timișoara le oferă pasagerilor români o oportunitate bună să viziteze Billund, frumosul oraș din inima Danemarcei, care este casa celebrei companii Lego; două orașe germane interesante – istoricul, în stil gotic, Nürnberg și Karlsruhe / Baden-Baden, o localitate balneară relaxantă de lângă granița franceză, precum și bijuteria Epocii Victoriene britanice, orașul Doncaster / Sheffield în Marea Britanie.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN BUCUREȘTI

Rute Zile de operare Zi start Tarife de la*
București – Edinburgh marți, sâmbătă 23 decembrie 2019 EUR 29,99/ 129 RON

 

CELE MAI RECENTE RUTE WIZZ AIR DIN TIMIȘOARA

Rute Zile de operare Zi start Tarife de la*
Timișoara – Nürnberg marți, sâmbătă 6 august 2019 EUR 14,99/ 69 RON
Timișoara – Doncaster/Sheffield marți, sâmbătă 6 august 2019 EUR 14,99/ 69 RON
Timișoara – Billund joi, duminică 4 august 2019 EUR 9,99/ 39 RON
Timișoara – Karlsruhe/Baden-Baden joi, duminică 4 august 2019 EUR 19,99/ 99 RON

  Suntem bucuroși să anunțăm astăzi noua destinație disponibilă din București, Edinburgh, inima Scoției. Datorită acestei conexiuni directe, călătorii români pot vizita cu ușurință acest oraș vibrant.

 

edinburg

Edinburgh este un amestec de istoric și modern, înconjurat de peisaje frumoase și bogat în atracții. Oferă o mulțime de oportunități pentru cei aflați în căutarea unei vacanțe, pentru toate gusturile și așteptările. Cu două zboruri pe săptămână, marți și sâmbătă, este ușor să rezervați un city break scurt în oraș sau o vacanță extinsă, cu tarife excelente începând de la doar 129 RON. În această perioadă, sărbătorim și lansarea a patru noi rute de la Timișoara la Billund, Nurnberg, Karlsruhe / Baden-Baden și Doncaster / Sheffield. Prin această extindere, Wizz Air își reconfirmă angajamentul de a contribui la dezvoltarea economiei, aviației și turismului din România și din regiuni cheie. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii la bordul zborurilor către cele mai noi destinații din rețeaua noastră.”

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.