Wizz Air are rute noi spre Viena si Heraklion

WIZZ AIR ANUNȚĂ NOI RUTE DIN BUCUREȘTI

 

Astazi Wizz Air,  cel mai mare transportator aerian din Europa Centrală și de Est și cea mai verde linie aeriană din Europa*, a anunțat  noi rute din București spre Viena și Heraklion (Creta). Pasagerii pot deja să rezerve bilete la prețuri ce încep de la 89 RON pe wizzair.com sau prin intermediul apliației pentru mobil**.

Cu aceste noi zboruri spre Heraklion, Wizz Air oferă oportunități de călătorie spre Grecia, la tarife scăzute, în timp ce Viena devine și mai accesibilă, cu cinci zboruri săptămânale din capitala României, al patrulea oraș cu operațiuni Wizz Air spre Viena, după Cluj-Napoca, Suceava și Constanța, ultimul anunțat în mai.

wizz air

Anunțul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Adăugând opțiunea WIZZ Flex la o rezervare, pasagerii pot fi siguri că, dacă circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o dată diferită sau către o destinație diferită, pot rezerva orice zbor WIZZ la alegere. Oferirea acelui nivel suplimentar de protecție pentru rezervările de pasageri este o măsură binevenită în aceste vremuri incerte.

 

RuteZile de operareData de startTarife de la**
București – Vienaluni, miercuri, joi, vineri, duminică15 iulie 2020 89 RON
București – Heraklionjoi, duminică16 iulie 2020 

 

Am intrat si noi pe site si am verificat preturile, gasiti si la 89 ron pe segment pentru Viena pentru luna august si septembrie, pentru decembrie in preajma Craciunului sunt cam 279 ron pe segment. Daca nu ati vazut pana acum piata de Craciun din Viena eu cred ca merita pretul sau puuteti astepta cateva zile poate mai scade putin pretul in perioada aceea. Heraklion este o destinatie foarte frumoasa si are un pret incredibil de bun pentru cei care intentioneaza sa mearga in Creta. Am fost pana acum de 3 ori si as mai merge mai ales daca preturile la zboruri sunt convenabile. Puteti opta pentru septembrie chiar si octombrie daca nu vreti sa mergeti chiar acum in perioada urmatoare , ca sa vedeti cum se desfasoara lucrurile prin Grecia dupa primirea turistilor.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.