Wizz Air are 4 noi rute din Timisoara

WIZZ AIR SE EXTINDE LA TIMIȘOARA

A TREIA AERONAVĂ ȘI PATRU NOI RUTE DIN SEPTEMBRIE

 

De astazi 17 ianuarie ,Wizz Air, cea mai mare  companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai mare companie aeriană din România, a anunțat astăzi o nouă etapă de extindere a rețelei de transport din Timișoara, prin alocarea unei aeronave Airbus A320 adiționale și adăugare a patru noi rute bazei locale, precum și creșterea frecvențelor pe unele dintre cele mai populare rute existente.

Noul Airbus A320 se va alătura flotei Wizz Air de la Timișoara în septembrie 2019, reprezentând o nouă investiție WIZZ în România, de peste 100 de milioane* de USD, și va crea 35 de noi locuri de muncă în cadrul companiei. Odată cu sosirea noii aeronave la Timișoara, flota Wizz Air din România va crește la 27 de aparate de zbor, dintre care 3 la baza din Timișoara. Creșterea flotei va spori capacitatea Wizz Air în România cu 10,5% față de perioada anterioară, aceasta ajungând la 9,5 milioane de locuri la vânzare în 2019.

Începând cu septembrie, cele mai noi zboruri Wizz Air vor conecta Timișoara cu Billund, încântătorul oraș din inima Danemarcei, care este orașul de origine a renumitei companii Lego, două orașe interesante din Germania – Nuremberg cel plin de istorie, în stil gotic, și Karlsruhe/Baden-Baden, o destinație spa, de relaxare, situate la granița cu Franța, cu unele dintre cele mai atractive castele din țară, precum și cu Doncaster/Sheffield, în Marea Britanie, perla Epocii Victoriene.

wizz

Primul zbor Wizz Air din Timișoara a decolat în 2008, iar de atunci compania a devenit lider pe aeroportul Traian Vuia cu peste 4,8 milioane de pasageri transportați până în prezent. În 2018, Wizz Air a transportat mai mult de 730.000 de pasageri pe cursele din Timișoara. WIZZ oferă oportunități accesibile de călătorie în toată Europa tuturor tipurilor de pasageri prin 19 rute cu tarife reduse spre 9 țări de la Aeroportul Traian Vuia din Timișoara

Anul trecut, WIZZ a transportat peste 8,3 milioane de pasageri pe rutele cu tarife scăzute din și spre România, mai mult cu 14% față de 2017. În România, operațiunile Wizz Air vor facilita anul acesta 6.000** de locuri de muncă în industrii conexe. WIZZ oferă în prezent 146 de rute spre 20 de țări de la 10 aeroporturi din România. Bilete pentru noile rute sunt deja disponibile și pot fi rezervate de la doar 99 de RON*** pe wizzair.com.

RUTE NOI WIZZ AIR DE LA TIMIȘOARA

 

DestinațieZile de operareData de începereTarife de la***
 

Nuremberg

 

miercuri, duminică1 septembrie 201999 RON
Doncaster/Sheffield

 

marți, sâmbătă3 septembrie 201999 RON
Billund

 

marți, sâmbătă3 septembrie 201999 RON
Karlsruhe/Baden-Badenluni, vineri2 septembrie 201999 RON

 

FRECVENȚE WIZZ AIR CRESCUTE PE RUTELE DIN TIMIȘOARA

DestinațieZboruri săptămânaleLună de începere
Bari3 de la 2septembrie 2019
Brussels Charleroi3 de la 2septembrie 2019
Dortmund3 de la 2septembrie 2019
Memmingen/Munich West5 de la 3septembrie 2019
London Luton12 de la 7septembrie 2019

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?