Webstock 2014

Webstock 2014. Al saptea al lor, al doilea al meu!

Printre ultimii care vorbesc despre webstock-ul de anul asta.

   Intr-o zi, ce noroc, m-am indragostit pe loc de WEBSTOCK! Hai ca rimeaza… Anul trecut a fost prima mea editie, la ei a sasea, anul acesta a doua – la ei a saptea- dar de data asta am fost ca blogger acreditat. Am crescut un pic, na! webstockDaca anul trecut am inteles putin, anul asta am inteles un pic mai mult.  Still rookie 😉 Ce m-a interesat pe mine in mod deosebit a fost sesiunea de blogging. Si recunosc, nu a fost ce ma asteptam. S-a vorbit mai mult de vblogging si mai putin de “cerneala”. Interesant dar…nu foarte util. Apoi a venit zoso (nesuferit, amuzant, cu multi inamici ) si lucrurile s-au aprins. In fine… „vânezi, nu vânezi, vremea căprioarelor trece” deci am invatat cateva tehnici de urmarire macar daca nu de vanatoare.

Lume multa! Cei grei, cunoscuti, mediatizati si multi care vor sa invete de la ei! Asta e un castig enorm. Stim toti cei care bloggarim, ce greu obtinem informatii relevante. Aici am putut sa mirosim sucesul. Venim din urma si nu vrem sa va ajungem…vrem sa va depasim! La vremuri noi…noi!

Premii, discursuri, prezentari, informari, laude, intepaturi si alte asemenea chestii! Am putut sa compar cu anul trecut si e peste. Evolutie… Mai multi bloggeri, mai multi PR-isti, mai multe firme, concurenta la sange pentru premii. Greu. Greu sa ajungi ca invitat dar sa iei premiu! Devine, daca nu e deja, evenimentul nr 1 in on line in Romanica. Nu-i  rau. La anul insa vrem sala mare pentru blogging pentru ca ne-am sufocat in cea mica. Am vazut anul asta o explozie pe facebook, twitter sau instagram cu #webstockro. O nebunie frumoasa!

700 de participanti.  2500 de persoane care au fost alaturi  online. Chiar a fost ceva deosebit!

 Webstock 2014 a fost organizat de Evensys, in parteneriat cu Vodafone, HP,Bitdefender, Raiffeisen Bank, Staroramen, McDonald’s, Gerovital H3 MEN,  Lumia 735 si Coca-Cola.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?