We Will Rock You!

We Will Rock You!

Fenomenul Queen aduce un show fenomen. Dupa un film spectaculos urmeaza un show incendiar…

S-au pus la vânzare ultimele locuri la marea premieră We Will Rock You din 10 aprilie.

Musicalul-fenomen pe hiturile trupei Queen, cu peste 20 de milioane de spectatori în întreaga lume, Will We Rock You, este aproape sold out pentru prima sa reprezentație în România pe 10 aprilie la Sala Palatului.we will rock you

Zilele acestea au fost puse în vânzare ultimele bilete pentru premiera din 10 aprilie, iar fanii muzicii Queen care vor să fie printre primii spectatori ai acestui super musical mai pot găsi locuri bune la casa de bilete a Sălii Palatului.

 Pentru cei care nu pot ajunge la premieră e anunțat un program de presale pentru cel de-al doilea spectacol de pe 11 aprilie. Variantele de preturi presale pentru spectacolul de pe 11 aprilie vor fi disponibile până la sfârșitul acestei săptămâni, pe 28 ianuarie.

Cel mai așteptat spectacol al lui 2019, We Will Rock You, este o poveste electrizantă, o super producție rock  în spiritul legendarei trupe Queen în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu, cu peste 20 de artiști în 3 ore de show incendiar despre puterea muzicii live, a libertății și iubirii într-o lume a viitorului. Producția de la București beneficiază și de sprijinul continuu al echipei care a lucrat la primul musical We Will Rock You de la Londra, Mary Hammond de la Royal Academy of Music și Stuart Morley, directorul muzical al versiunii britanice a musicalului.

Pentru fanii Queen sunt în continuare disponibile pachetele Friends will be friends în care pentru 4 locuri cumpărate aveți discount de 10%, iar pentru peste 8 locuri aveți un discount de 15% .

Super musicalul We Will Rock You este produs în România de WonderTheatre, compania care a fost coproducator la cel mai de succes musical produs la noi în ultimii ani, Mamma Mia!. WonderTheatre mai are în repertoriu spectacole de teatru destinate familiei,  comedii după unele dintre cele mai de succes texte internationale ale momentului, cu distribuții de excepție care includ actori ca Răzvan Vasilescu, Claudiu Bleonț, Vlad Logigan, Ilona Brezoianu, Gheorghe Ifrim etc.

Biletele pentru We Will Rock You pot fi găsite pe iabilet.ro și la casa de bilete a Sălii Palatului.

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

%d bloggers like this: