Vine One Republic!

One Republic in Romania

One Republic, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock ale momentului, va concerta pentru prima dată în România, la Arenele Romane din Bucureşti, pe 4 iunie 2015, informează organizatorii evenimentului, Emagic.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al formaţiei, intitulat “Native”.

    OneRepublic este o prezenţă efervescentă care a reuşit să câştige adepţi redutabili, printre care şi Pink, Bon Jovi şi Maroon 5, care i-au invitat pe cei cinci membri să le fie alături în câteva dintre turneele lor. După mai multe show-uri ca trupă care cânta în deschiderea altor formaţii, OneRepublic a început să-şi croiască propriile turnee, pregătindu-se în prezent de o nouă serie, care, în vara anului viitor, o va aduce şi în faţa publicului român. Biletele pentru concertul de la Bucureşti sunt disponibile pe www.myticket.ro, la preţuri promoţionale valabile până la sfârşitul anului, cuprinse între 120 de lei şi 235 de lei.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?