Vin strumfii in Romania!

STRUMFII ADUC IN ROMANIA O PRODUCTIE DE 1 MILION DE DOLARI

UP DATE – SPECTACOLUL A FOST AMANAT PENTRU TOAMNA ANULUI 2017

Mai putin de doua saptamani pana cand strumfii si ravagiile lui Gargamel aduc primavara pe scena Salii Palatului!

Cu o echipa formata din 61 de artisti si 5 camioane pline ochi, strumfuletii nostri vor poposi in Romania pe data de 11 februarie, urmand ca pe 12 februarie la Sala Palatului, ora 19.00, SMURFS LIVE ON STAGE sa aduca multa voie buna prichindeilor aflati la eveniment!

Belgianul Pierre Culliford, cunoscut sub pseudonimul artistic –Peyo-, a creat faimoasele personaje, dintr-o joaca, pentru banda desenata “Johan et Pirlouit”, in 1958. Redactorul-sef al revistei unde erau publicate desenele lui Peyo a remarcat succesul omuletilor albastri si… de aici a inceput totul!

Asadar, Marele strumf, Strumful iscusit, Smurful cel lenes, Strumful morocanos  si adorabila Smurfette calatoresc pentru prima data in Romania din indepartatul tinut, pentru a transforma zilele friguroase de iarna intr-o primavara calda si primitoare. Pana si vrajitorul viclean, Gargamel, si cei 3 papusari vor insoti micile creaturi albastre in fantastica peripetie a strumfilor.

Povestea noastra se desfasoara cand natura inverzeste, soarele straluceste toata ziua sus pe cerul albastru. Primavara mult-asteptata de toti strumfuletii, perioada cea mai indragita din an, vremea perfecta in care omuletii se pregatesc cu emotie de “Parada Primaverii”. Cineva, in umbra, ii pandeste, insa… E Gargamel… In timp ce strumfii mici si draguti canta si petrec cu veselie, vicleanul Gargamel vrea cu orice pret sa le strice petrecerea si pune la cale un siretlic, pacalind-o pe Mama Natura.

Vino sa urmaresti live deznodamantul povestii indragitilor strumfi si sa ai parte de un super eveniment, foarte simpatic atat pentru copii, parinti cat si pentru bunicuti! Doar impreuna strumfii sunt puternici!

Biletele se pun de azi in vanzare pentru 2 segmente de public: parinti – adolescenti si copii!

BILET INTREG – varsta (13-99 ani)

  • VIP – 249 lei
  • Categoria 1 – 169 lei
  • Categoria 2 – 149 lei
  • Categoria 3 – 119 lei
  • Categoria 4 – 79  lei

BILET COPII- varsta (3-12 ani)

  • VIP – 249 lei
  • Categoria 1 – 129 lei
  • Categoria 2 – 119 lei
  • Categoria 3 – 89 lei
  • Categoria 4 – 59  lei

Copii pana la 2 ani (aici intrand si copiii care nu au implinit 3 ani in ziua evenimentului) nu platesc bilet!

-Bilete pe eventim.ro si gqentertainment.ro!

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?