Varekai Cirque du Soleil- 7 spectacole in luna mai

ÎNCĂ UN SPECTACOL VAREKAI, SÂMBĂTĂ – 6 MAI

La cererea publicului, încă un spectacol Varekai se adaugă celor șase deja anunțate, sâmbătă, pe 6 mai, de la ora 16.30. Biletele intră în vânzare începând de astăzi, 10 aprilie, și sunt disponibile în Orange shop, online pe www.cirquedusoleil.com/varekai sau pe www.eventim.ro. Cele mai bune locuri, în fața scenei, sunt disponibile exclusiv în Orange shop din Băneasa Shopping City.

cirque du soleil

Fanii Cirque du Soleil vor putea gusta din lumea sa magică într-un preambul al impresionantului spectacol Varekai, care va avea loc în Băneasa Shopping City pe data de 2 mai, 2017. Reprezentația, un scurt fragment din Varekai, va fi o premieră pentru piața centrelor comerciale românești si va face parte dintr-un spectacol ce reprezintă apogeul unei campanii dedicate aniversării a nouă ani de experiente si shopping premium. Varekai este o producție clasică Cirque du Soleil, care a fost apreciată la nivel internațional și a uimit 10 de milioane de spectatori din întreaga lume, de la premiera sa din 2002, la Montreal.
”Varekai” înseamnă “oriunde” în limba rroma, limba hoinarilor universali, și se mândrește cu o distribuție internațională de 50 de interpreți și muzicieni. Uluitor, copleșitor, Varekai este o extravaganță acrobatică ce va purta publicul românesc într-o călătorie extraordinară. Urmând leitmotivul Icarului, fanii vor vedea demonstrații uimitoare de acrobații aeriene la înălțime și artiști gata de salturi desăvârșite, ce sfidează gravitația, precum futuristul, intensul Leagăn Rusesc”, în care acrobații sar de la un obiect aflat în mișcare la altul.  Cirque du Soleil mulţumeşte sponsorilor Orange (sponsor oficial al turneului din România), Carrefour (sponsor), precum şi Events, organizatorul evenimentului.

 Despre Cirque du Soleil:

Istoria Cirque du Soleil a început în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1300 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 160 de milioane de spectatori din mai multe de 400 de oraşe din aproape 60 de ţări de pe toate continentele s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil. Mai multe informaţii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.

Programul pentru reprezentatii este urmatorul,

Romexpo, Pavilionul Central, București

 • Program (3 – 7 mai 2017)
 • Miercuri, 3 mai, orele 20:00
 • Joi, 4 mai, orele 20:00
 • Vineri, 5 mai, orele 20:00
 • Sambata, 6 mai, orele 16:30 și 20:00
 • Duminica, 7 mai, orele 13:00 şi 16:30

BILETE:

Adulți (preț întreg)

 • VIP: 550 RON
 • Premium: 430 RON
 • Tribune: 310, 290, 220, 217, 203, 200, 154, 127 RON

Copii – reducere 30%:

 • VIP: 385 RON
 • Premium: 301 RON
 • Tribune: 217, 203, 154, 152, 142, 140, 108, 89 RON

 Pentru copii cu vârste între 3 și 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport. Biletele cu reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.

 Pentru informații complete despre spectacol și bilete, accesați  www.cirquedusoleil.com/varekai

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?