Vacanta all inclusive la Mera Resort

S-a castigat vacanta la Mera Resort

Ce succes a avut acest concurs organizat de calatoriaperfecta.ro si Mera Resort! Este drept ca premiul a fost unul pe masura. 2 nopti de cazare in perioada de Rusalii (1-6 iunie 2017), pentru 2 adulti si 1 copil cu varsta de pana la 7 ani, cazare in regim all inclusive.

Va multumim tuturor celor care ati participat si va felicitam pentru comentariile voastre. Ati fost aproape 500 care ati intrat in concurs dar doar jumatate dintre voi au si indeplinit conditiile de participare. Ne-ati vazut multi, extrem de multi. Aproape 30.000 ati aruncat un ochi pe ceea ce v-a oferit Mera Resort.

Astfel ca a fost tare greu sa fie desemnat castigatorul. Dar, cum orice concurs trebuie sa aiba si un castigator, avem si numele acestuia.

Castigatoarea premiului oferit de catre Mera Resort Venus este…

Elena Penescu

A indeplinit conditiile de participare, a avut un comentariu inspirat, ce a fost ales de catre organizatori castigator si o sa mearga in premiera la mare la Mera Resort Venus!

FELICITARI ELENA!

Va asteptam in continuare pentru povesti, informatii si concursuri interesante.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?