UNTOLD – EDIȚIE ANIVERSARĂ

UNTOLD – CAPITOLUL V- EDIȚIE ANIVERSARĂ

Cum a fost in 2018?

UNTOLD 2018: PESTE 35.000 DE TURIŞTI STRĂINI ŞI PESTE 45 DE MILIOANE DE EURO ATRASE ÎN COMUNITATEA CLUJEANĂ

An de an, festivalul UNTOLD este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a patra ediţie a festivalului, peste 355.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trăit emoții incredibile și experiențe unice în tărâmul UNTOLD, alături de cei peste 200 de artişti internaţionali. O creştere semnificativă s-a observat şi în acest an, în ceea ce priveşte numărul de turişti străini care au participat în acest an la festivalul UNTOLD. În cele patru zile, peste 35.000 de turişti străini au venit în Cluj-Napoca, din toate colţurile lumii. În 2018, festivalul UNTOLD a atras în cele patru zile, în comunitatea clujeană, peste 45 de milioane de euro.

Cum va fi in 2019?

1 – 4 AUGUST 2019

Festivalul UNTOLD, devenit un fenomen internațional, își deschide porțile tărâmului magic în 2019, în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca. Unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Europa a ajuns la cea de-a cincea ediție care va fi una aniversară și de neuitat, pentru fanii festivalului. Organizatorii pregătesc deja participanților o ediție legendară, care va depăși tot ceea ce au trăit în cele patru ediții de până acum.

untold 2019

PRIMELE 10.000 DE ABONAMENTE S-AU EPUIZAT DEJA

Pentru fanii festivalului care s-au înregistrat pe untold.com, călătoria spre UNTOLD 2019 a început miercuri, 14 noiembrie, la ora 14.00 când au fost disponibile primele 10.000 de abonamente. Doar cei care s-au înregistrat pe www.untold.com au putut achiziționa primele abonamente scoase la vânzare, la un preț special.

Primele 10.000 de abonamente pentru UNTOLD 2019 au fost achiziționate la prețul de 99 de euro plus taxe. Prețul final al abonamentelor este de 169 de euro plus taxe. Tot miercuri, 14 noiembrie au fost puse în vânzare şi abonamentele VIP la prețul special  de 269 de euro plus taxe, prețul final al acestora fiind de 339 de euro plus taxe.

UNTOLD 2019

Festivalul Untold  devine unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din Europa. An dupa an a crescut si la cea de-a cincea editie deja este unul consacrat. Ne asteapta surprize uriase si zile de poveste. Pe masura ce vom afla noutati va vom tine la curent.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?