Ultimele bilete One Republic

Vine One Republic

Concertul OneRepublic ce se va desfasura pe 4 iunie la Arenele Romane din Bucuresti este sold-out. Insa, ca urmare a multiplelor cereri, organizatorii vor face o suplimentare de locuri astfel ca astazi, 7 mai, un numar limitat de bilete vor fi puse la dispozitia celor interesati, online, pe www.myticket.ro.

Primul show OneRepublic organizat in Romania se va desfasura cu casa inchisa. Toate biletele puse la vanzare sunt epuizate, insa, ca urmare a interesului ridicat pentru acest eveniment, organizatorii concertului impreuna cu echipa de productie a trupei au regandit set-up-ul scenei astfel incat sa fie posibila suplimentarea numarul de locuri disponibile. Asadar, astazi, vor fi puse in vanzare, in numar limitat, ultimele bilete pentru concertul din 4 iunie. Aceste ultime bilete sunt disponibile la pretul de 120 de lei, fiind locuri cu vedere laterala si posibilitate de vizibilitate redusa, putand fi achizitionate prin comanda online, de pe myticket.ro  OneRepublic este una dintre cele mai iubite trupe pop-rock ale momentului, piese precum Apologize, Secrets, Good Life, Counting Stars sau Love Runs Out fiind in heavy rotation la radiouri din intreaga lume. Vara aceasta, publicul roman va avea ocazia sa-i vada live pentru prima data, show-ul de la Bucuresti, sprijinit de Tuborg, Coca-Cola si Lenovo, fiind inclus in turneul Native ce promoveaza albumul cu acelasi nume.

Pentru cine nu a apucat sa cumpere bilete,acum  pot sa profite pe ultima suta de metri.  Eu sincer astept cu nerabdare acest concert unde voi merge ca sa ascult cele mai frumoase piese ale trupei . Daca va decideti sa veniti ne vedem acolo fiind convinsa ca va fi o seara speciala cu multi fani veniti sa asculte formatia preferata.79fa7c24-7377-4c9d-7a4b-4d1d2b2a117c

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?