‘tu-ti Telekomu’…

Mi s-a luat de Telekom!!!

teapa
STIU!

    Gata! Mi-a ajuns!! M-am saturat de Telekom pana-n gat si nici macar nu le sunt client… Zici ca suntem tara din Africa de est, unde Ebola e in floare si am descoperit acum telefonul mobil. Reclama mai agresiva si mai enervanta ca la astia nu am vazut de cand s-a dat drumu’ la democratie in Romanica! Nu e loc unde sa nu dau de ei! Si partea idioata este ca au doar o reclama/doua pe care o pun peste tot. M-au asasinat! La televizor, la radio, in orice ziar, in orice site ( cred ca apar si pe alea xxx) TELEKOM! “EXPERIENTELE MERITA…BLA BLA BLA”. Nu poti sa tragi un vant ca pac vin ei – ‘impartaseste cu cei dragi” -sa mori tu! Deschizi o pagina pe net pac – “Experienta cu familia draci laci” Pe mijlocul ecranului! “Adica ca” sa vezi! Ma enervau aia de la Tocmai cu transportul lor gratis. Imi sunt dragi acum…sunt modesti! Tot Bucurestiul e plin de rahaturi rosii din hartie de zici ca vine anul nou chinezesc! Sunt peste tot. Omniprezenti! ‘TU-TI TELEKOMU’…

   Am zis ca “bai, sunt nemti, da-i dreaqu, rup piata”! MUMU! Am deschis una din ele. Ofertele dragilor, ofertele. Extravoce-i zice.  6.95 ( adica 7) euro. Ce-mi da pentru banii astia? Minute si sms-uri nelimitate IN RETEAUA LOR! Nu stiu pe nimeni in Telekom deci nu o sa le folosesc. Net? 100 MB! wow! Asa mult?? Huawei P6 LA 1300 RON. Pe bune?? Il am de 1 an de la Vodafone luat la fix pretul asta si este O MIZERIE ( deja de doua ori in service! Sper sa mi-l schimbe a treia oara) !!! Deci? Deci am senzatia ca astia, nu stiu ca au venit in tara care e in top 3 in lume la viteza netului! Ca 100 MB de net pe telefon  e o gluma proasta! Ca minutele nelimitate interne ( IN ORICE RETEA) si internationale ( IN MULTE RETELE FIXE/MOBILE) deja sunt in oferta unora la un pret mult mai mic! Pare ca astia au luat locul grecilor si vor sa scoata banii pe care i-au bagat in fundul alora, ca stat, pe carca noastra. Poate la asta s-au gandit… Crezi ca-s  idiot si ca daca ma asasinezi cu reclamele, o sa pun botu’ la porcaria ta de oferta? Ati gresit timpul prieteni! Am de ales intre atatea, incat faptul ca-mi bagi in ochi lampionu’ ala rosu de bordel, nu o sa ma impresioneze prea tare! Sunt hater, recunosc! Baga-ti ofertele alea undeva si cand o sa intelegi ca noi suntem idioti si ne tragem tepe doar intre noi si nu si cu strainii vino si mai vorbim. Pana atunci, du-te tare! Raman la tepele vechi!

 Pe voi ce reclame va enerveaza?

Facebook Comments

2 thoughts on “‘tu-ti Telekomu’…

  • 12 October 2014 at 20:38
    Permalink

    :)) nici eu nu-i inchid! :))

  • 12 October 2014 at 20:31
    Permalink

    Ah, ce m-ai racorit!! Parca ai scris si pentru mine. De fiecare data cand spun “cu totii inchidem ochii cand ne sarutam” eu le strig, intr-un mod nedemn de o doamna : “ma-ta poate ii inchide, ca in rest, nu chiar toti”

Tu ce zici despre asta?