Tribut Freddy Mercury in Hard Rock Cafe

JOSEPH LEE JACKSON aduce A VISION OF MERCURY pe 27 martie la Hard Rock Café

JOSEPH LEE JACKSON, aduce pe scena din Hard Rock Cafe electrizantul show “A VISION OF MERCURY,” pe 27 martie! Vino să asculţi live “We Are The Champions”, “Somebody To Love”,“A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free” şi multe alte hituri QUEEN!

    Cu peste 10 ani experienţă, Joseph Lee Jackson a cântat în săli de spectacole ce au găzduit de-a lungul timpului adevărate show-uri în Marea Freddie Mercury Tribute 600X800Britanie, dar şi în restul Europei. Cel mai remarcabil spectacol susţinut de acesta a avut loc pe Millennium Stadium, din Cardiff. Iar reprezentaţia  ”A VISION OF MERCURY” susţinută în Dubai, cu ocazia anului nou, a fost urmărită de milioane de oameni, mulţumită transmisiei postului de televiziune MTV Asia. JOSEPH LEE JACKSON, aduce în faţa publicului un show dinamic, din care răzbate carisma inconfundabilă a unuia dintre cei  mai spectaculoşi solişti din istoria rockului. Acesta fiind apreciat chiar şi de către familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat să performeze şi în cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onorează memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent şi chitaristului Brian May.

Pentru showul A VISION OF MERCURY din 27 martie sunt disponibile următoarele categorii de bilete:

VIP – 150 lei (acces la sesiune de autografe)

Categoria I – 90 lei (loc la masă, în faţa scenei)

Categoria II – 60 lei – (loc la masă, în restul sălii)

Biletele se găsesc la Hard Rock Cafe, în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate “bilete.ro”, magazinele Germanos şi online pe www.bilete.ro

Pentru toate categoriile de bilete si abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoană este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?