The Beatles

We Love The Beatles Show la Teatrul National pe 17 septembrie

we love the beatles

 

La aniversarea a 50 de ani de la lansarea unuia dintre cele mai celebre cantece din istoria muzicii Yellow Submarine – The Beatles, Sublime Romania a anuntat pe 17 septembrie la Teatrul National din Bucuresti un concert tribute: We love The Beatles Show.
Spectacolul este sustinut de una dintre cele mai apreciate trupe tribute Beatles din lume, Bestbeat, desemnata de Newsweek in primele 30 de trupe ale lumii care aduc omagiu si pastreaza istoria si atmosfera trupei pentru generatiile actuale.
The Bestbeat canta pe aceleasi instrumente ca ale Beatles-ilor si sunt recunoscuti pentru atentia la detaliile care readuc atmosfera vremurilor de debut ale trupei: costume facute pe comanda care sa arate exact ca cele purtate de McCartney & co, peruci etc.
De altfel, The BestBeat e atat de apreciata pentru performanta completa a show-ului sau incat a fost invitata sa faca un turneu in Liverpool, locul in care a crescut The Beatles.
Pentru noi e important ca tinerii sa simta si sa inteleaga ce a insemnat Beatles pentru istoria muzicii. Daca un singur parinte care in adolescenta i-a iubit pe Beatles isi aduce copilul la spectacolul de la Teatrul National, scopul nostru a fost atins. Sunt foarte multi muzicieni in Romania care au devenit artisti inspirati de Beatles si vom folosi acest super show pentru a le arata tinerilor, si cu sprijinul artistilor inspirati de Beatles, cat de mult reprezinta aceasta trupa in istoria muzicii” Cristian Stan, producator Sublime Romania.
The Beatles este, conform Billboard, trupa cu cele mai multe vanzari de albume din istoria muzicii – 178 de milioane de albume – cu mult inaintea unor trupe sau artisti care au beneficiat de o distributie mai ampla (Madonna, Michael Jackson, U2 etc)
We Love The Beatles Show are loc pe 17 septembrie la Teatrul National din Bucuresti, de la ora 20.00. Biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone și, online, pe iabilet.ro.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?