Tattoo Convention Bucharest editia a 9 a

Cel mai important eveniment dedicat tatuajelor revine la București în acest weekend

 

Între 19-21 octombrie are loc cea de-a noua ediție a International Tattoo Convention Bucharest, un eveniment dedicat tatuajelor și artelor neconvenționale, unul dintre cele mai importante convenții tematice din Europa. Anul acesta evenimentul revine la Crystal Palace Ballrooms din București, în apropierea Palatului Parlamentului, cu intrare din Calea Rahovei nr.198A.

Peste 100 de saloane naționale și internaționale sunt disponibile timp de 3 zile pentru doritorii de tatuaje – pentru întrebări, portofoliu și manoperă. Sunt așteptați peste 8.000 de vizitatori, iar în cele 33 ore de eveniment se vor realiza cel puțin 2.000 tatuaje permanente.

 

Programul convenției include o zonă de food trucks, concerte, concursuri, spectacole de magie sau iluzionism în fiecare zi, de vineri până duminică, între orele 12:00 – 23:00, astfel încât în orice moment al zilei să existe cel puțin muzică, mâncare și divertisment. Printre invitații speciali ai acestei ediții îi regăsim pe David Lebrava (US), Rich Morrison (US), Alan & Kepa (RO), Black Prez (US), Sic’Nis (UK) sau Cervena Fox (UK), faimosul model burlesque. Organizatorii au pregătit un program amplu,disponibil pe website-ul tattooconvention.ro.

Prin intermediul website-ului se pot face programări la cei mai buni artiști tatuatori internaționali și locali, pentru tatuaje sau piercing-uri, sau cumpăra biletele de acces. Evenimentul are și o componentă de petrecere exclusivă dedicată celor care își doresc să intre în contact cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din lumea tatuajelor și body art performers într-un mediu mai restrâns, reunind sute de artiști naționali și internaționali cu împătimiți ai domeniului.

Biletele de acces pot fi achiziționate la intrare la prețul de 20 lei/zi. Abonamentul pentru toate cele trei zile costă 50 lei, iar abonamentul VIP care include și acces la petrecerea exclusivă 150 lei.

Am dat si noi  o tura pe acolo astazi sa vedem noutatile. Am discutat cu Costi Azoitei Next Level Tattoos care ne a spus ca s a muncit foarte mult la aceasta noua editie, sunt multi artisti David Labrava actor si tatuator din California , star in serialul Sons of Anarchy.

Artisti din Costa Rica, Mexic si China, i am vazut pentru prima oara, Doug Smode renumit pentru suspensii   din Canada a venit pentru prima oara in Europa si o sa aiba cateva reprezentatii super zilele acestea . Revenim zilele urnmatoare cu noutatile, daca esti pasionat de arta tatuajului nu ai voie sa lipsesti. Din ce am inteles pentru editia de anul viitor deja se lucreaza, va fi o editie speciala aniversara a 10 ani Tattoo Convention.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?