Targul de turism al Bucurestiului

Targul de Turism al Bucurestiului

Daca credeati ca gata “ofertele s-au terminat” , daca credeati ca gata “targurile s-au terminat”, aflati ca tocmai a luat fiinta prima editie a Targului de turism al Bucurestiului. Daca tot exista asemenea evenimente in Cluj, Constanta, Craiova sau Timisoara, de ce nu ar avea si capitala unul propriu si personal. Astfel, cei dornici de o vacanta la munte, la mare sau in Delta Dunarii, dar si aceia care nu au optat inca pentru petrecerea concediului intr-o destinatie turistica externa au ocazia sa fie prezenti la sfarsitul lunii in Capitala pentru a beneficia de ultimele noutati in domeniul turistic.

Iar vestea grozava nu e doar ca intrarea este gratuita ci si ca este organizat in buricul targului. 

TARGUL DE TURISM AL BUCURESTIULUI se va desfasura in perioada 27-29 aprilie 2018 la Sala Palatului. Oferta va cuprinde : turism cultural, circuite, odihna si relaxare, turism pentru sanatate, tuism de aventura, turism de lux, turism religios, turism rural, agroturism, balneoturism, rent-a-car, asigurari de calatorie.

Ofertantii vor fi : agentii de turism, companii de asigurari, inchirieri autocare, organizatii si asociatii care activeaza in domeniul turismului, hoteluri , restaurante si pensiuni si birouri regionale de promovare turistica. Ofertele vin ca si la celelalte cu destinatii din cele mai diverse si oferte promotionale.  Organizatorii spun ca se asteapta la 7000 de vizitatori dar personal tind sa cred ca valoarea va fi dubla. Este cald, este weekend, este gratuit, este in centru.

Pe masura ce vom primi informatii va vom tine la curent cu expozantii si ofertele aduse de ei.

Iar pe langa ofertele ce vor fi prezente la targ, va mai exista un plus. O expozitie nou nouta plina de bunatati.

GUST DE ROMANIA aduce in fata publicului vizitator marci inregistrate de mancaruri si bauturi traditionale, autentice, de cosmetice si produse naturiste. Producatori autohtoni isi vor prezenta marfurile intr-o forma originala. Aveti ocazia sa optati pentru vizionarea unor CASE DE VACANTA din lemn, in miniatura, reprezentand toate zonele etnografice. Deci nu este doar un targ de turism ci si op expozitie pentru cei interesati de traditiile romanesti.

Toti participanti la Targ vor fi imbracati in cotume populare traditionale, marcand, astfel, prin port si prezentarea produselor, ca evenimentele se desfasoara in anul centenar.

Program

Programul de vizitare este 10.00-18.00, de vineri pana duminica, iar intrarea este libera.

Evenimentul este organizat de Asociatia Presei de Turism si reuneste in cadrul sau Agentii de Turism, tour-operatoare si revanzatoare, care comercializeaza pachete de servicii de turism, grup sau individuale, corporate, unitati administrative care incurajeaza activitatea turistica de relaxare, sanatate, welness-spa, tabere scolare si de creatie, inchirieri autocare, rent-a-car, asigurari.

Mai multe despre TTB gasiti in pagina oficiala  sau pe Facebook

Ne vedem la targ!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?