Superoferta de la Ryanair! DOAR €9.99!!!

CADOU DE IARNĂ DE LA RYANAIR
PENTRU 4 ZILE, 500.000 DE LOCURI DIN PESTE 370 DE RUTE, LA DOAR €9.99!!!

    Ryanair, compania aeriană Nr 1 din Europa, a lansat astăzi, Vineri, 30 Octombrie, vânzarea promoțională a 500.000 de locuri dintr-o rețea de 370 de rute din Europa, la prețul special de numai €9.99 pentru călătorii în Noiembrie, Decembrie, Ianuarie și Februarie. Locurile scoase la vânzare cu ocazia acestui cadou de iarnă, oferit de Ryanair, sunt disponibile spre a fi rezervate numai direct de pe www.ryanair.com în termen de 4 zile, până la miezul nopții (ora 24:00), Luni, 2 Noiembrie, și includ rutele din București către/dinspre:images
• Bologna
• Milano Bergamo
• Milano Malpensa
• Roma Ciampino
• Bruxelles Charleroi

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:
Cu iarna pe drum, noi folosim prețurile mici ale petrolului pentru a finanța o promoție masivă de vânzare de locuri din peste 370 de rute Ryanair din întreaga Europă. Scoatem la vânzare 500.000 de locuri la doar €9.99 – și facem ca tarifele noastre, care sunt cele mai mici din Europa, să devină și mai joase. ”
Locurile scoase la vânzare cu ocazia cadoului de iarnă oferit de Ryanair sunt valabile spre a fi rezervate până la miezul nopții, Luni, 2 Noiembrie, pentru călătorii în perioada Noiembrie – Februarie. Pentru a nu rata rezervarea acestor locuri, la preț promoțional, clienții sunt invitați să viziteze cât mai rapid www.ryanair.com pentru a profita de ofertă.”

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?