Suntem partener media IMWorld 2017

calatoriaperfecta.ro este partener media IMWorld

Bussines-ul nostru se desfasoara 90% online si din acest motiv vrem sa fim la zi cu toate noutatile. Si noutatile din online sunt zilnice! In fiece clipa cineva inventeaza ceva nou sau imbunatateste un lucru deja existent.

Va invitam la IMWorld 2017

Pe 4 si 5 octombrie, la Pavilionul Romexpo din Bucuresti se va desfasura cea de-a 6 a editie a IMWorld, cea mai mare ExpoConferinta cu soluții digitale și IT pentru business din Sud-Estul Europei. IMWOrld  nu este doar un eveniment. Este o misiune cu un scop precis și anume acela de a sprijini România și mediul de business să adopte digitalizarea în toate industriile pentru a crește eficiența și productivitatea. Știm toți că transformarea și evoluția sunt iminente, tocmai de aceea rolul IMWorld este de a grăbi procesul și de a-l face mai accesibil, atât prin know-how-ul oferit de agenda evenimentului, cât și prin soluțiile marilor jucători din piața de IT prezenți în eveniment.

Structura celei de a VI-a ediții a ExpoConferinței digitale IMWorld cuprinde:
• 6 scene cu mai mult de 120 de sesiuni susținute de peste 140 de speakeri locali și internaționali
• 4 zone expoziționale cu 130 de companii care vor prezenta 2300 de soluții digitale
• Peste 8500 de vizitatori de business, dintre care 3000 de nivel CxO
• 25 de industrii reprezentate.

Anul acesta cele 3 scene PRO ale IMWorld vor avea speakeri internaționali și teme nișate pe domeniile respective: Cyber Security, Developers și Marketing. Mai mult, sesiunile experților depășesc nivelul unei sesiuni, devenind adevărate traininguri pentru profesioniștii din cele 3 industrii.

Am fost prezenti si la editia trecuta si am reusit sa stabilim contacte si relatii cu companii puternice si oameni speciali din industrie. Anul acesta, cu experienta deja acumulata ne dorim sa facem mai mult. De asemenea vrem sa va invitam si pe voi intr-o calatorie in lumea profesionistilor din Romania si din lumea intreaga.

IT-ul deja conduce lumea. Haideti sa invatam cum sa conducem noi IT-ul

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?