Stockholm – 99 Euro dus-intors!

Oferta de toamna

TAROM lanseaza oferta de toamna, cu preturi începând de la 99* Euro

În perioada 3 octombrie – 31 octombrie 2014, TAROM pune in vanzare bilete de avion catre Stockholm, la preturi incepand de la 99 Euro, cu toate taxelestockholm incluse, pentru un bilet dus-intors. Aceasta promotie este valabila pentru toate destinatiile externe TAROM operate cu plecare din Romania. Oferta de toamnă este valabilă pentru călătoriile efectuate în perioada 03 noiembrie 2014 – 28 februarie 2015 ( data inceperii calatoriei)

*La această ofertă locurile sunt limitate

**cu exceptia perioadei 20.12.2014 – 5.01.2015

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM www.tarom.ro cât şi prin agenţiile proprii TAROM si partenere din Romania.

Pasagerii care calatoresc pe cursele operate de TAROM si care utilizeaza Check-in Online, Check-in pe mobil sau aparatele de Self Check-in din aeroporturi, beneficiaza de transportul gratuit al bagajului de cala de 25kg. 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?