Stire falsa! In Grecia se intra ca si pana acum.

Cum se intra in Grecia?

A explodat o stire cum ca incepand cu 1 iulie, toti turistii vor fi testati la vama din Grecia. Indiferent daca acestia sunt vaciinati, au test de acasa sau adeverinta ca au trecut prin boala. Stirea care se propaga cu viteza luminii, preluata de media nationala vine de la Ministerul Afacerilor de Externe care prin vocea unei doamne a transmis gresit un mesaj al autoritatilor grecesti. In speta – cuvantul aleatoriu a fost confundat cu obligatoriu. Conditiile de pana acum de intrare in Grecia, cuprindeau pe langa cele de mai jos si aceasta caracteristica de a testa aleatoriu turistii. Deci nimic nu s-a schimbat!

Conditiile de intrare in Grecia raman aceleasi:

Intrarea in Grecia indiferent de modalitate (cu avionul, cu autocarul sau cu masina personala) se va face numai pe baza urmatoarelor documente:

  • a) certificatul de vaccinare
SAU
  • b) test PCR negativ sau test rapid antigen
SAU
  • c) certificat de boală sau diagnostic pozitiv, valabil între 2 – 9 luni.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.