STANDONE – Standuri expozitionale in Romania, Europa si la nivel de glob

STANDONE 

Standuri expozitionale in Romania, Europa si la nivel de glob

Pentru cei care au organizat un eveniment este deja cunoscuta perioada pre eveniment. Agitatia uriasa si logistica necesara pusa in miscare pentru ca succesul sa fie deplin. Atat de multe lucruri de facut! Printre cele mai importante ce trebuiesc rezolvate in cadrul unui targ sau eveniment de acest gen sunt standurile. Fiecare spatiu este unic si se preteaza unor anumite modele, mai mult, fiecare client isi doreste sa fie unic. Chiar! V-ati gandit vreodata de ce uneori in cadrul unui targ, unele standuri sunt pline de oameni iar altele sunt pustii? Stiti cat de importanta este realizarea si conceperea unui stand care sa atraga? Ei bine, pe langa ofertele ce sunt prezentate foarte mult atrage si designul standului! De aceea astazi vrem sa va prezentam oferta celor de la StandOne. Pentru a putea alege un stand care sa va reprezinte in adevaratul sens al cuvantului.

model stand standone

Cine sunt?

Au o experinta de 15 ani in targuri si expozitii, timp in care au fost participanti prin clientii lor la cele mai importante evenimente de ramura organizate in Europa.

Proiectele sunt adaptate nevoilor și cerințelor clienților, menținând un standard ridicat și competitiv la nivel internațional.

Misiunea lor este să înțeleagă valorile companiei dumneavoastră și să modeleze rezultatele pe care le așteptați de la fiecare expoziţie, să vă proiecteze și să vă livreze standul personalizat, un stand care sa reprezinte cel mai bine identitatea companiei dumneavoastra, inovația produsului sau serviciile de top pe care le oferiți.

Standone vă oferă un „design personalizat unic” pentru a vă permite să ajungeți la publicul țintă, maximizând investiția facută. Echipa Standone este compusă din profesioniști specializați în domeniul lor: de aceea sunt siguri că vor crea un design de stand care să transmită cel mai bine mesajul companiei dumneavoastra și care va crea conexiuni de afaceri durabile.

Ce face StandOne?

  • Productie: constructie stand, mobilier
  • Design: randari, concept 3D, grafica
  • Logistica: transport, mentenanta pe toata durata evenimentului
  • Promovare: design grafic si creatie publicitara

Standul nu are doar functia de a expune, ci participa fundamental la imaginea brandului dumneavoastra, iar Standone se  angajeaza in misiunea de a identifica de fiecare data solutia optima pentru maximizarea rezultatelor.

StandOne ofera:

  • Design exlusiv si distinctiv
  • O echipă de arhitecţi şi 3D designeri lucrează impreună pentru a dezvolta standuri cu o mare putere de atracţie.

Productie si asamblare

  • Fiabilitate și profesionalism în toate etapele de producție și asamblare, personal calificat.

 Livrarea la timp

  • Standul tău la momentul potrivit. Cea mai mare seriozitate în timpii de livrare și finisaje.

Asistenţă pe toată durata evenimentului

  • Sunt alături de dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului: înainte, în timpul și după eveniment.

Reprezintă cu mandrie Romania:

Au realizat pavilionul Romaniei la cele mai mari targuri de profil: alimentar,industriei componentelor auto, domeniul tehnic, industria de aparare,industria producatoare de mobila, de echipamente IT si software, industria constructiilor navale, in tari precum: Olanda, Franta, Germania, Anglia, Rusia, Ungaria, Portugalia, Spania, Grecia, Italia, chiar si Brazilia, Emiratele Arabe Unite si China.

Fii la curent cu noutatile accesand sectiunea  de stiri sau intra direct pe link-ul companiei: https://www.standone.co/news/

Urmatorul proiect StandOne : Societatea StandOne este reprezentantul oficial pentru Romania, al targului “CNR Food“ 2018, Istanbul, ce se va desfasura in perioada 05 – 08.09.2018.

Targul international “CNR Food“ 2018 este cel mai mare targ de profil din Eurasia.

La editia de anul acesta se estimeaza o participare a peste 1.000 de expozanti, companii internationale si turcesti, 35.000 vizitatori, pe o suprafata de peste 60.000 mp.

Site-ul oficial al targului este: http://cnrfoodistanbul.com

Asadar, pentru rezervari de spatiu sau orice alte intrebari legate de acest targ, va sta cu placere la dispozitie:

Alexandra Dobrila, organizator evenimente, alexandra@standone.co , 0736.641.175

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?