Spargatorul de Nuci – Balet pe gheata

ANUL ASTA,  MOS NICOLAE ADUCE CADOURILE IN GHETUTE CU PATINE!

afis
bilete aici

Pentru a celebra cei 175 de ani de la nasterea lui Ceaikovski , Orasul Sankt Petersburg  a desemnat Ambasador unicul ansamblu profesionist din lume de balet pe gheata care sa efectueze in decembrie 2014  un turneu cu capodopera “Spargatorul de nuci” Aceasta fascinanta productie – planuita initial pentru o reprezentatie unica in onoarea Tricentenarului orasului St. Petersburg (in 2003)  – nu a incetat de atunci sa faca ocolul Pamantului cu acelasi succes. Poate pentru ca acest libret a fost ales inca de la infiintarea in 1967 de catre  Konstantin Boyarski a companiei de balet pe gheata,  poate  pentru ca spectacolul combina elementelor de balet classic cu acrobatiile si cu patinajul dar  cert este ca in toti acesti ani nu a incetat sa uimeasca publicul de pretutindeni cu  magia, gratia si  corelarea perfecta intre elemente de parca partitura ceaikovskiana ar fi fost predestinata acestui gen de spectacol.

Dupa recentul si rasunatorul succes din luna ianuarie cu  “Lacul lebedelor”, Bucurestiul nu putea fi ocolit in turneul celebrului St. Pertersburg Staatballet on ice asa ca pe 6 decembrie, scena Salii Palatului se va transforma  din nou in patinoar si 80 de artisti  (care vor schimba 800 de costume) vor pluti in simetrii si volute de o plasticitate neintrecuta decat de gratie peste  cele 3000 kg de gheata naturala aducand celor mari si mici cel mai frumos cadou: feeria “Spargatorului de nuci”. Intre protagonistii spectacolului apar faimosi si multiplu medaliati patinatori precum campionul olimpic Evgheny Plusenko sau campioana europeana Olga Ivanovna care astazi, sub aceeasi bagheta coreografica a lui  Konstantin Rassadin, continua traditia unui stil de dans viguros si expresiv impus la  Marinski Theatre de Rudolf Nureyev, Mikhail Barishnikov sau Natalia Dudinskaya

6 decembrie 2014

  • VIP – 500 RON
  • Categoria I – 350 RON
  • Categoria II – 300 RON
  • Categoria III – 250 RON
  • Categoria III – 200 RON

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?