SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA

Imperial  Christmas  Gala  2017

SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA IL PREZINTA PE TANARUL SI TALENTATUL DIRIJOR – VINICIUS KATTAH –

Stralucitoarea orchestra vieneza se va remarca inca o data pe scena Salii Palatului pe data de 23 decembrie, cu incepere de la ora 20.00.   

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna orchestra de renume si la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta si dansatori de balet. Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg. In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar si lucrarilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert .

SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, intr-un splendid spectacol de Craciun, o intampinare imperiala si luminoasa a sarbatorilor de iarna pentru cei dragi, in compania distinsului glas al sopranei Simona Eisinger, dar si alaturi de cel mai tanar dirijor al orchestrei, Vinicius Kattah (31 de ani)!

Nascut in 1986 in Brazilia, tanarul dirijor Vinicius Kattah a caștigat locul I in cadrul Concursului Internațional de Dirijori “Dunarea Albastra” in 2011 si locul al-III-lea la cel de-al VII-lea Concurs Internațional de Dirijori de Opera “Luigi Mancinelli” in anul 2016.

Kattah s-a stabiilit in Viena, iar în ultimii 8 ani a colaborat cu Opera de Stat din Viena, Musikverein, Konzerthaus, Hofburg, Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna si multe alte orchestre. Kattah este in prezent dirijor principal al Operei Nationale Slovace si a condus, recent, premiera mondiala a lucrarii “Cenusareasa”, compusa de copila-minune Alma Deutscher (11 ani), opera ce poate fi vizionata in documentarul BBC “Finding Cinderella”.

Specializarea lui Kattah este muzica lui W. A. ​​Mozart. In 2015, a fondat proiectul Tutti Mozart, unde prezinta universul muzical al geniului nascut in 1756 la Salzburg.

Va invitam sa savurati si sa ascultati live cele mai incantatoare valsuri ce s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena, intr-o seara de vis oferita cu inima deschisa de catre cei 25 de muzicieni!

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.