Sarah Brightman In Concert

Turneu European

Sarah Brightman – 13 noiembrie 2014, ora 20:00 – Sala Palatului

sarah
Sarah Brightman

Sarah Brightman, cea mai bine vândută soprană din toate timpurile și pioniera genului classic crross over, concertează la București, pe 13 noiembrie, într-o producție grandioasă, care va avea loc la SalaPalatului. Show-ul pe care Super Starul Internațional îl va susține în capitala României face parte din turneul pe care artista il va desfasura in aceasta toamna in Europa.

Acompaniată de o orchestră formată din 30 de muzicieni, Sarah Brightman va vrăji auditoriul cu vocea sa care depășește trei octave, cu prezența sa magnetică, dar și cu o producție desăvârșită. Fanii se vor bucura în egală măsură de hiturile pe care soprana le-a lansat de-a lungul carierei, dar și de piese de pe cel mai recent album, „Dreamchaser”, inspirat de antrenamentele pentru misiunea în spațiu pe care Sarah o pregătește pentru 2015, când intenționează să devină prima artistă care va înregistra un cântec în spațiu.

Sarah Brightman debordează de pasiune, creativitate și dorința de a-și depăși limitele. Sarah are o carieră fabuloasă, fiind singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance și Classic. Sarah Brightman este unul dintre artiștii titani ai lumii, însumând peste 30 de milioane de discuri vândute și având un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur și de platină, în peste 40 de țări. Single-ul “Time to Say Goodbye”, înregistrat împreună cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vândut în peste 12 milioane de copii în întreaga lume. Albumele următoare au urcat în topurile Billboard și au fost urmate de turnee mondiale. Sarah Brightman este prima artistă invitată să cânte la Jocurile Olimpice de două ori: în 1992 la Bacelona și 16 ani mai târziu, la Beijing.

Lasă-te cuprins de vise și hrănește-le cu tot ce e mai frumos și mai pur în univers! Sarah Brightman, intr-un  spectacol de o frumusețe nepământeană! Asigură-ți un loc între stele! Joi, 13 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului.

Bilete puteti cumpara de aici.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?