Roxette – again!

Roxette in concert

        Roxette va concerta la București pe 17 mai la Arenele Romane, aceasta fiind cea de-a doua vizită a trupei în capitala României după concertul din 2011 și a treia în Romania, în 2012 aceștia concertând si la Cluj. Noul turneu european marchează împlinirea a 30 de ani de carieră. Turneul va cuprinde 27 de spectacole programate în 18 țări și va debuta pe 10 mai 2015, la Milano, urmând ca o săptămâna mai târziu sa bifeze o noua vizita în Romania.

     Organizatorul concertului, Emagic, anunța ca fanii duoului Roxette îşi pot achiziționa biletele pentru concertul de la Arenele Romane, având la dispoziţie mai multe categorii de preţ, care variază de la 145 de lei la 295 de lei. Biletele vor fi disponibile iniţial pe www.Myticket.ro, ulterior şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica şi librăria Mihai Eminescu.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?