Rock the Opera la Sala Palatului in decembrie

Iubesti rock-ul dar iti place si opera? Rock the opera e raspunsul!

Spectacolul fascinant rock simfonic: Rock the Opera, care surprinde fanii rock în toată Europa, vine pentru prima dată în România!


De când dirijorul german Friedemann Riehle, și specialistul în rock simfonic,  a creat acest program spectaculos pentru debutul său la Opera de Stat din Viena (numele Rock the Opera se referă la această clădire minunată), Rock the Opera a adus energia și orchestrațiile sale minunate în toată Europa, în peste 50 de locatii prestigioase.

Fii pregătit să fii suflat de sunetul maiestuos al unei orchestre filarmonice complete, combinat cu cei mai buni muzicieni rock, cele mai uimitoare voci și Joe Lynn Turner, legendara voce rock clasică și fostul vocalist al Deep Purple și Rainbow care va crea acesta punte unica între lumea clasică și o lume plină de Rock. Cele mai mari hituri rock clasice de la Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, U2 îți vor fi prezentate într-un mod în care nu le-ai mai auzit până acum, cu energia și respectul pentru melodiile originale și cu sunetul inovator care va imbunatatii si mai mult aceste piese clasice.

O nebunie a unor profesionisti de la care te astepti la Bach si in schimb canta Highway to hell de la AC/DC. Si o fac atat de misto incat se zbarleste pielea pe tine!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara

  • VIP – 450 lei
  • Categoria 1 – 330 lei
  • Categoria 2 – 250 lei
  • Categoria 3 – 188 lei
  • Categoria 4 – 128 lei
  • Discount VIP (studenți și persoane 65+) – 382 lei
  • Categoria 1 (studenți și persoane 65+) – 280,5 lei
  • Categoria 2 (studenți și persoane 65+) – 212,5 lei
  • Categoria 3 (studenți și persoane 65+) – 159,8 lei
  • Categoria 4 (studenți și persoane 65+) – 108,8 lei

Hai să aducem cele mai mari melodii rock la Sala Palatului .. București Rock the Opera – Sunetul real al Rock-ului.Cine iubeste rockul nu are voie sa lipseasca de la aceasta experienta inedita, ne bucuram ca putem vedea un asa show si la noi in tara.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?