Robbie Williams – de azi bilete la vanzare!

Ultima ora!

     The Guardian – “If anybody this year stages a more fun, up-for-it pop gig than Robbie Williams, I would love to see it” – Ce descriere perfecta!

Nu rata biletele!

     Bucurestiul se alatura marilor orase din lume ce vor gazdui show-urile de muzica pop si jazz ale lui Robbie Williams. Evenimentul anului muzical in Romania a fost anuntat azi, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Hotel Marriot. Marcel Avram – cel care a uimit lumea aducand superstarul Michael Jackson in Romania – recidiveaza! De data aceasta organizeaza concertul anului  – al ultimilor ani mai bine zis!

robbie

‘Let Me Entertain You Tour 2015’ trece prin Romania!

    Pe 17 iulie 2015  – Robbie Williams, cel mai bun entertainmenter din lume in aceasta clipa, artistul complet, concerteaza in Piata Constitutiei din Bucuresti!

Ce a zis Robbie? “Hell is gone and Heaven’s here, I’m coming out on tour next year…”

   Marcel Avram a declarat la conferinta de presa – “Unul dintre cei mai mari artişti ai vremurilor noastre vine la noi în ţară şi sperăm să avem vreme bună, de aceea am ales luna iulie. Să fim pozitivi şi să ne bucurăm de show”.
Imediat dupa ora 16.00, ora punerii in vanzare a biletelor, primele 8.000 de bilete s-au epuizat. In ritmul acesta maine dimineata o sa fie sold out! Biletele sunt disponibile prin reteaua Eventim si online, pe eventim.ro, au anuntat organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.

Un concert made by Robbie nu este un concert oarecare…este ceva de neuitat! O explozie de muzica, energie si lumina! Aveti exemplul de mai jos. Robbie Williams live in Manchester – iunie 2014.

Biletele s-au pus in vanzare si incepand cu ora 16.00 poti cumpara unul din cele 8.000 la pretul de 151 lei. Totalul biletelor se estimeaza ca va fi de aproximativ 60.000 si exista patru categorii! Grabeste-te!

Organizatorii concertului sunt:

East European Production  si  D&D East Entertainment.

Partenerii care sustin evenimentul:

  • Telekom – MAIN SPONSOR
  • Banca Transilvania – Sponsor
  • Antena 1  – suport media
  • Radio Zu – suport media

…cu voia tuturor ne alaturam celor de mai sus.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?