Richard Clayderman de 8 martie la Sala Palatului

 Richard Clayderman + full orchestra

  • Bucuresti
  • Sala Palatului
  • ora 20.00
  • BILETE

Preturi

• Categoria VIP – 350 RON
• Categoria I – 250 RON
• Categoria a II-a – 200 RON
• Categoria a III-a – 140 RON
• Categoria a IV-a – 99

Un spectacol mult asteptat demulti dintre noi mai ales ca se tine intr o zi atat de speciala cum este ziua Femeii, magie pe acordurile minunate interpretate cu atata sensibilitate, un moment uinc alaturi de persoanele importante din viata noastra, iubita, mama , sora, pentru oricare dintre aceste  femei speciale. Richard Clayderman celebrează la București Ziua Femeii pentru prima dată cu full orchestra ceea ce face sa fie o experienta unica pentru cei ce il indragesc si ii indragesc concertele.

Richard Clayderman, cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor, oferă femeilor în dar cel mai frumos cadou: un concert dedicat lor, cu piese atent selectate și cu multe alte surprize, pentru o atmosferă plină de delicatețe și romantism.

Richard Clayderman își dă întâlnire cu publicul din România într-un concert fulminant, cu o producție fără precedent, pe 8 martie la Sala Palatului. Celebrul pianist va fi acompaniat pe scenă de nu mai puțin de 100 de instrumentiști, membri ai Orchestrei Simfonice București Astfel, spectatorii români vor avea șansa de a sărbători Ziua Internațională a Femeii alături de unul dintre cei mai romantici muzicieni ai planetei, într-o atmosferă captivantă, încărcată de emoție și tandrețe.

The Prince of Romance, așa cum este cunoscut pianistul de origine franceză, este un artist foarte atașat de țara noastră întrucât în cazul fiecărui concert pe care l-a susținut la noi, a introdus elemente de noutate, reușind să ne surprindă de fiecare dată. Astfel, de-a lungul timpului, pianistul i-a avut alături pe muzicienii Cameratei Regale, pe prim-balerina Monica Petrică și pe coregraful Razvan Mazilu, dar și pe bine cunoscutul maestru al nailului, Gheorghe Zamfir.
De această dată, grația muzicală va fi emanată de virtuozitatea lui Clayderman și a Orchestrei Simfonice București, iar spectacolul se anunță a fi unul de neuitat.

Richard Clayderman a inovat muzica actuală, dând naștere unui nou stil: New Romantic. Cu o carieră impresionantă de 40 de ani, timp în care a înregistrat peste 1300 de melodii și și-a trecut în palmares peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur si 70 de platină, artistul a fost denumit de Cartea Recordurilor “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor”. Cea mai cunoscută piesă a sa rămâne “Ballade pour Adeline” care a încântat oameni din toată lumea și care încă reprezintă coloana sonoră a multor povești de dragoste.
Asadar, cumparati biletele din timp ca sa va asigurati ca veti fi acolo, ca nu veti pierde aceasta magie la inceput de primavara, un mesaj frumos pentru toate fiintele dragi ce iubesc muzica de calitate, care merge direct la suflet.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?