Reguli de acces la Sumer well

Summer Well – editia a-V-a

Preturi/Line-up/Program activitati/Reguli de acces

    Cea de-a 5-a ediție a festivalului Summer Well va avea loc pe Domeniul Știrbey în weekendul 8-9 august 2015. Ca și în anii anteriori, în fiecare zi vor concerta câte 5 trupe. Porțile festivalului se vor deschide în fiecare zi la ora 15:00.

Prețuri bilete și abonamente la Summer Well 2015:

 • abonamente standard – 258,12 lei (239 de lei + taxe)
 • biletele de o zi pot fi cumpărate doar de la intrarea în spațiul festivalului

Transportul la Summer Well

    Festivalul Summer Well se bucură de funcționarea unei linii speciale RATB, care face legătura între București și Domeniul Știrbey. Autobuzele au plecarea din stația Muzeul Țăranului Român (în spatele Muzeului Antipa din Piața Victoriei) și circulă fără oprire până la Domeniul Știrbey din Buftea. Linia de transport va funcționa  începând cu ora 14:30, din 15 în 15 minute (cu aproximație). Durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute, tariful fiind de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-întors pentru cei fără).

Ultimul autobuz va pleca spre Domeniul Știrbey la ora 20:30.

Întoarcerea de la Summer Well: Plecarea din Buftea se va face din stația amenajată lângă Domeniul Știrbey. Autobuzele vor pleca după terminarea concertelor (linia de transport dedicată nu este una cu program de funcționare în continuu) și vor face mai multe drumuri intre Buftea și București.

Cei care vor să ajungă cu automobilul personal pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogoșoaia sau Corbeanca. În Buftea există spații de parcare amenajate. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se găsesc chiar în apropierea Domeniului Știrbey. Pe lângă acestea, cei care vin cu mașinile vor putea parca pe străzile din apropierea Domeniului.

Reguli de acces la Summer Well

Spectatorii nu vor putea intra la festival cu vreun element din listă:

 • mâncare, băuturi, sticle
 • animale de companie
 • aparate de înregistrare audio-video
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)
 • umbrele
 • artificii, materiale toxice
 • arme, cutițe, lanțuri, obiecte periculoase, spray paralizant
 • căști de motocicletă sau bicicletă
 • droguri
 • Spectatorii pot intra la festival cu aparate foto compacte (cu obiective nedetașabile)

Accesul copiilor la Summer Well

Copiii cu vârsta sub 12 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de părinți cu bilete (un părinte cu bilet poate intra gratis cu un singur copil).

Servirea la Summer Well

Produsele și serviciile sunt disponibile în locuri special amenajate (bar, food court). Plata serviciilor și a produselor în incinta evenimentului se va face cu token-uri. Contravaloarea token-urilor poate fi recuperată în ambele zile de festival, până la închiderea porților.

Schimbări:

 • În locul lui Dan Croll va cânta londonezul Christopher Taylor, aka Sohn. Dan Croll nu mai poate participa la festival din cauza unor schimbări ivite în programul său de înregistrări.

Anul trecut au concertat următoarele trupe: BastilleJohn Newman, The 1975, Chlöe Howl, Prides – sâmbătă și PlaceboThe National, Miles Kane, Tom Odell, Reptile Youth

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?