REGINA MUZICII DISCO – Sandra

REGINA MUZICII DISCO – Sandra

Primul concert cu band la Sala Palatului din Bucuresti. SANDRA va da intalnire pe 2 decembrie  si va promite o seara de neuitat!

     Nu puțini sunt cei ale căror fantasme erau alimentate în anii 80 sau 90 de vocea languroasă și imaginea senzuală a SANDREI. Au trecut anii dar, dintr-un motiv sau altul, întâlnirea cu cea care continuă să fascineze nu s-a putut materializa pe meleagurile noastre asa cum ar fiSandra meritat și artista și publicul ei. Iată ca sfârșitul acestui an o aduce alături de super-grupul său de muzicieni (selectați din întreaga lume) într-un concert de 90 de minute  în seria de spectacole  ORIGINAL LEGENDS IN CONCERT, concepută și oferită de  Christian Raetscher prin GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT.

Biletele s-au pus deja în vânzare în reteaua EVENTIM (magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului si prin www.eventim.ro)

Pretul biletelor : 500 lei (categoria VIP – care include meet & greet cu artistii), 300 , 200 si 100 lei

Sa ne pregatim pentru un eveniment de  colectie!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?