Queen in Romania

Musicalul QUEEN vine in Romania!

We Will Rock You!

Dupa succesul urias al filmului Bohemian Rhapsody, nu e de mirare faptul ca urmeaza o punere in scena muzicala a istoriei trupei Queen si in Romania. Pentru prima data în România “We Will Rock You”, “We are the Champions”, “Bohemian Rhapsody” si celelalte superhituri Queen, se vor auzi în producția româneasca a musicalului care va fi lansat în aprilie 2019 la Bucuresti intr-o senzatională punere in scenă in regia lui Razvan Mazilu. Un eveniment ce prelungeste emotia filmului si aduce senzatii noi de aceasta data live pe scena.
Citeste si despre film
Musicalul creat de trupa QUEEN si scris de Ben Elton, o poveste despre puterea extraordinară a muzicii și a dragostei intr-o lume a viitorului, se joaca de 15 ani cu mare succes in toată lumea.
Hai si tu pe 10 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti
Preturi speciale la bilete in oferta earlybird pana pe 9 decembrie gasiti pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta si in reteaua iabilet.ro/retea din toata tara.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?