Pe 17 mai Roxette concerteaza la Arenele Romane

Roxette pentru a doua oara in Romania

Noul turneu european Roxette marcheaza cea de-a 30-a aniversare a duo-ului suedez si va debuta pe 10 mai 2015, la Milano iar pe 17 mai ajunge in Bucuresti la Arenele Romane!

     După o lungă pauză în care solista Marie Fredriksson s-a refăcut după lupta câștigată împotriva cancerului, cei doi membri s-au reunit în 2011. Charm School, primul album înregistrat dupa revenirea pe scenă, promovat de single-ul „She’s Got Nothing On (But The Radio)”, a reușit să atragă din nou atenția fanilor, Roxette făcând încă o dată dovada faptului că rămâne una dintre cele mai apreciate trupe pop. A urmat un turneu impresionant care a reușit să strângă peste 1,5 milioane de spectatori de-a lungul a nu mai putin de 153 de concerte.

   Bilete gasiti aici.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=f1N-Gf0Fbcg[/youtube]

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?