Olympics Stand up la Arenele Romane

Aproape 4000 de spectatori au participat în prima seara a celei mai mari manifestări de standup din România – StandUP Olympics la Arenele Romane.

S-au întrecut în glume dar și în râsete George Tănase, Cătălin Corches, Mane Voicu, Ana Maria Calița, Bordea, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu, Micutzu, Radu Bucălae, Natanticu și Badea, cu un special guest star, Alex Ștefănescu, finalist la Românii au talent.

A fost o seară în care s-au făcut glume politice, glume despre ”parenting”, în care s-au ironizat situații sablon ale reacțiilor noastre zilnice, dar și o seară cu câteva momente emoționante pentru că băieții – dar și fetele – au ”făcut misto” de întâmplări din copilăria lor.

Astazi continuă Stand UP Olympics cu o nouă rundă de râsete. Urcă pe scena Vio, Teo, Costel, Maria Popovici, Alex Mocanu, Andrei Ciobanu, Sorin Pârcalab, Mincu, într-un show care începe la 19.30 și se va încheia aproape de miezul nopții.

Stand Up Olympics e festivalul de comedie care îți spune adevărul despre viața ta și îți dă putere să râzi de ce e rău în ea. Festivalul îi aduce pentru prima oară pe aceeași scenă pe cei mai mulți dintre tinerii care sunt vedetele stand up comedy din România. 

Stand Up Olympics este organizat de Sublime România și promovat de Kiss FM. Biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone și, online, pe iabilet.ro

Foto: Petru Ivu

Astept cu nerabdare diseara o noua portie de ras, cu alti comedianti buni de la noi. Chiar este un eveniment foarte reusit unde uiti de toate grijile, te bucuri de atmosfera, te simti liber sa razi si sa lasi grijile deoparte.Cred ca toti avem nevoie de un pic de relazare dupa atata stres. Am plecat la Arenele Romane, va pup, revin cu detalii, poze si postari live pe facebook.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?