Olandezul a ucis fetita si s-a sinucis

 

Oare de cate crime o sa mai auzim ? Cati copii o sa mai cada victime psihopatilor ? Este incredibil cum de vs-a putut intampla asa ceva, un om cu un CV impresionant, daca ati vazut astazi la stiri, dar cu probleme psihice care este lasat in libertate. Cineva spunea odata ca nebunii sunt in libertate nu in spitalele de psihiatrie si tind sa ii dau dreptate. Doar cand ma gandesc ca i se putea intampla una ca asta copilului meu mi se intuneca vederea, nu pot sa cred ca exista monstri de genul olandezului care sa vrea sa ii fac rau unui copil, cea mai inocenta fiinta. Ce este de facut?

Cetăţeanul olandez suspect de uciderea fetiţei de 11 ani din judeţul Dâmboviţa putea fi blocat să iasă din ţară dacă procurorii ar fi emis un mandat de aducere, pentru a-l audia ca martor, spune un avocat specializat pe drept penal.

Avocatul Bogdan Păun a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cetăţeanul olandez, principalu suspect, putea fi împiediat că plece din România. Acum este tardiv sa ne gandim de ce nu au si facut-o. Trebuie sa se intample cateva nenorociri ca sa se ia masuri. Oare cine va fi urmatoarea victima?

 

Probabil in timp ce fugea cu masina si si-a dat seama ca este filat de politisti a avut un moment de slabiciune in care s-a decis sa fie las , sa nu isi asume fapta si nu a mai reusit ca sa se controleze. Ce este cel mai grav este faptul ca sunt foarte multi psihopati de genul acesta in libertate, care au nevoie de tratament si sa stea izolati si totusi sunt lasati in libertate cu riscul de a face crime peste crime. Parea extrem de calm in imaginile de la aeroport probabil ca sa nu atraga atentia, ramane de vazut daca se si droga.

Ramane sa vedem ce se mai intampla, ce detalii mai descoperim despre olandez zilele urmatoare. Cred ca trebuie sa ne gandim  ca astfel de indivizi ar trebui să fie cunoscuți, să se dea alarma când intră în țară. În țările civilizate oamenii sunt înștiițați, aveți un pedofil în cartier. Nu poți să lași asemenea oameni să intre în țară și să intre liberi.

Drum lin catre ingeri, copil nevinovat

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

%d bloggers like this: