Ce pățești când te pricepi…

Daca  stiu ca stii…esti pierdut!

   Suntem într-un grup de prieteni, ca si voi, si cum fiecare e cunoscut in cercul lui pentru ceva – care pe unde lucreaza ne ajutam unul pe altul cand depindem de ei,  noi suntem cei care ne pricepem la vacante. Destinatii, preturi…unde/cand/cu cine/de unde/oferte/ponturi si toate angaralele care tin de asta! Hai ca stiti cum e! Buuun! A venit vremea căruței de iarna pentru ca, asta vara ne-am facut deja sanie si am luat din timp vacanta de sarbatori.

   O punem de o bauta intalnire prieteneasca, noi cele patru familii prietene si începe brainstorming-ul “ce facem la vara”?? Wikipedia zice ca, nu e dovedit stiintific faptul ca o asemenea întâlnire duce la idei bune ba chiar cica ar fi mai putin eficienta decat lucrul solo si tind sa-i dau dreptate! Dupa patru cinci pahare idei am inceput sa ne contrazicem. “Acolo am fost, dincolo noi nu mergem, eu as vrea aia…eu ailalta!” Pfffff!!! Asemanator cu sedintele de la mine de la munca, atunci cand se dezbate bilantul pe anul viitor! Grupul nostru a trecut prin multe discuții de genul asta si toate s-au finalizat cu – bai, va ocupați ca voi sunteți cu asta! Nici de data asta nu a fost diferit, situația degenerând in “hai sa bem mergem in parc, voi știți cel mai bine deci va interesează strict si personal”. Acum e un pic mai greut sa împaci si capra si varza dar… sa împaci si capra si varza si lupul si pretul si tara si perioada si DNA-ul si soția e de-a dreptul imposibil!!! Asa credeam! O schema in care relațiile si dependentele, chiar dacă le știu sunt foooooarte complicate…în genul asta! >>>>>

schema

      Nebunia de pe pământ! A trecut timpul si din toate newsletterele mele nu ieșea nimic. Dupa shpee mii de telefoane date în cruciș/pe de-a latul pe toate rețelele de telefonie  din Romania ( ca asa sunt ăștia! nu-s doi pe o rețea! )am ajuns la concluzia ca-i vizitam iar pe frații bulgari! Da, știu! Omorați-ma! Iar la bulgari! Acum, dupa atata timp de călătorit, după atâta bloggareala prin travel, avem si noi sursele noastre de informare! Cauti pe net “sejur Bulgaria” si găsești atat de multe oferte încât poți sa emigrezi liniștit dacă ai lega vacantele intre ele dar noi stim cum sa mergem la sigur. Chiar! Cum ar fi sa emigrezi in Bulgaria?? Mda…dar revenim la grupul nostru! Ala nu poate de pe 3, nici de pe 17. Celalalt nu are cum sa vina sâmbăta aia. Cealalta are cum – dar vrea in Sunny Beach. Dar e celalalt care vrea in Nisipuri! 5 stele! 16 stele, piscina in fata, in camera, pe hol, bar la plaja, bar la coada  de la pâine, tobogane, plaja aproape ( in camera dacă se poate ), ieftin, degeaba, all/ultra all/mega all/cosmic/galactic de all ( daca tot mergem la bulgari)  copii sa fie/sa aibă/sa poată….ahhhhhhhhhskjfnvsfnbsj  va iubesc nespus pe toți! 

nervi!
uite asa v-as face!

      Bine ca nu sunt agent de turism si nu sunteți clienții mei!! Va omoram cu mana mea si dădeam faliment din închisoare! Am înțeles însa destul de clar ca singura posibilitate este sa ne vedem din nou la o noua bauta ședința de grup, sa avem temele făcute fiecare cum/când/unde poate si vrea si sa ne înțelegem odată pentru totdeauna ( anul asta  măcar). Am inceput apelul prin aducerea la cunoștința a tuturor celor implicati faptul ca la  sedinta de partid trebuie sa vina pregatiti cu datele si locatiile dorite si vizate si…pfff ( i-am luat la 13/14 ce sa mai! ).Ne-am văzut in vila noastră de la etajul 4 al unui bloc din București, toți cu programul făcut pe calendare, agende,  telefoane, hârtiuțe ( e incredibil cum poate o femeie sa folosească 0.5 cm pătrați de pe o hârtiuța si sa scrie un roman acolo ). Ce avem de făcut? Internet, bere, alune, discuții…decizie, plata, răspuns instant! Da! YES!!! I’m the king of the world!!!! Am reușit!

bucurie
Oda si slava

Am ales perioada, stațiunea, am gasit hotelul, am cumpărat si am primit confirmarea! Atunci pe loc! Aproape instant!! ocazii turistice rare! 3 sau 5 sau 7 deodată ca viteazul din poveste!!!!..ala cu muștele!Betie!Nu, nu betie… Fericire! Sunt fericit si ma siiimt biiineeee! Nu, nu ca am luat vacanta…ca am scăpat de gura lor! Era sa ies pe balcon sa aprind doua/trei torte! Peluza sud/Catalin Haldan/ultras Rapid –  cand dau favoritii gol, era in sufletul meu! A fost greu! Greu al naibii sa împaci atâția nehotărâți!  La anu’ când o fi sa alegem iar vacanta, oricât de mult ii iubesc eu…ma dau bolnav si sa se descurca ca e mari si vaccinați!

Facebook Comments

4 thoughts on “Ce pățești când te pricepi…

 • 22 October 2014 at 7:35
  Permalink

  Ha! Sa stii ca nu e usor Vali 😉 vedem daca o sa le convina cand ajungem acolo…

 • 21 October 2014 at 22:04
  Permalink

  esti un erou Dane. bine ca ai reusit. dar imi dau seama ca nu a fost o batalie usoara.

 • 21 October 2014 at 20:10
  Permalink

  Acest articol este un pamflet…inspirat din fapte reale :))

 • 21 October 2014 at 20:04
  Permalink

  te înţeleg perfect. eu am spus mereu că clienţii mei îmi spunt prieteni, dar prietenii mei nu-mi vor fi ever-never clienţi. 😀 😀 😀

Tu ce zici despre asta?