Ryanair te duce in Italia!

   Ryanair are o superoferta!

30 DE LEI !

     Azi Ryanair a aniversat 30 de ani de activitate. Totodată s-a lansat si Programul pentru București pentru iarna 2015, inaugurând trei noi rute. Pentru a atinge targetul propus , pentru al dubla practic și a ajunge la un număr de 700.000 de clienți din România, compania Ryanair dezvolta noi programe și servicii. Astfel pe cele șapte rute ce vor fi operate din București, din iarna, clienții vor beneficia de locuri rezervate, doua bagaje de mana gratuite și noile tipuri de servicii oferite – Family Extra si Bussines Plus.

In același spirit, de azi dupa ora 15.00 și mâine pana la miezul nopții, RyanAir pune în vânzare 3000 de bilete la prețul de 30 lei pentru următoarele destinații:

  • – Bolognaryan air
  • – Milano
  •  – Roma

Biletele sunt valabile pentru luna Noiembrie a acestui an si pentru rezervarea lor trebuie sa va înregistrați aici.

Profitati!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?