Noutati de la Paravion!

Paravion

Fă-ţi singur vacanţa pe Paravion.ro cu peste 4.000 de bilete de avion charter către cele mai populare destinaţii de vară!

 paravion

      De astăzi, turiştii români pot rezerva şi plăti online pentru călătorii, intrând în noile secţiuni de hoteluri şi vacanţe de pe site-ul www.paravion.ro.

      Pentru vara anului 2014, Paravion.ro pune la dispoziţia turiştilor români un total de 4.000 de bilete de avion charter pentru 281 de curse către destinaţiile de vacanţă preferate ale românilor: Antalya, Bodrum, Mallorca, Tenerife şi insulele greceşti Corfu, Creta, Kos, Mykonos, Rhodos şi Santorini. Preţurile pentru zboruri pornesc de la 184 de euro, iar cele pentru pachetele care includ cazare de 7 nopţi, de la  288 de euro.

        Noua secţiune de vacanţe (http://www.paravion.ro/oferte-turism) de pe Paravion.ro grupează ofertele în funcţie de tipul de pachet, durata lui, dar şi destinaţie şi data plecării, astfel încât utilizatorii să găsească mai uşor călătoriile dorite. Pentru cei care vor să evite pachetele gata făcute, am adăugat posibilitatea de a-şi cumpăra separat biletul de avion charter şi hotelul pentru sejururile la mare din acest an, la adresa: http://www.paravion.ro/oferte-turism/bilete-charter-vacante-vara.  “Am învăţat în timp despre clienţii noştri că sunt nişte turişti avizaţi, pretenţioşi şi plini de personalitate, de aceea e normal să ne adecvăm produsele la aşteptările lor”, explică modificările de pe site Remus Vişan, Managing Director Paravion.ro.

      O altă noutate este secţiunea de hoteluri (http://www.paravion.ro/hoteluri), unde acestea sunt afişate acum şi în funcţie de cele mai populare criterii: Citybreak, Family, Business, Romantic etc. De asemenea, am introdus şi “Price Trends”, un instrument prin care se pot vizualiza tendinţele de preţuri pentru cazare, astfel încât clienţii care nu sunt condiţionaţi de date fixe de călătorie să îşi poată alege perioada şederii la cele mai bune preţuri. “Paravion îşi extinde şi îmbunătăţeşte secţiunile în permanenţă, apelând la soluţii tehnice din ce în ce mai sofisticate, pentru a oferi turiştilor instrumentele necesare să-şi construiască uşor şi eficient călătoriile. În acelaşi timp, preţul plătit de clienţii noştri este mai mic, ceea ce ne face mai competitivi”– Remus Vişan, Managing Director Paravion.ro.

       Noile opţiuni de căutare pentru hoteluri, vacanţe, sejururi vor fi funcţionale din 1 aprilie 2014. Paravion.ro este primul site de rezervări de bilete de avion 100% online din România şi oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 şi de soluţii de siguranţă dezvoltate de către PayU. În 2013, Paravion.ro a lansat aplicaţia pentru mobil Paravion powered by Vodafone prin care utilizatorii îşi pot rezerva şi plăti zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?