N-ai șanse, frate! intra in cinematografe

N-ai sanse, frate!

Charlotte Field (Charlize Theron) este una dintre cele mai influențe femei din lume. Inteligentă, sofisticată și o profesionistă desăvârșită, aceasta deține un rol diplomatic important, dar mai presus de orice, se pricepe la aproape orice. Pe de altă parte, FredFlarsky (Seth Rogen) este un jurnalist talentat și independent, cu atracție pentru probleme. Cei doi nu au nimic în comun decât faptul că ea i-a fost odată dădacă și prima iubire.

 

Reîntâlnirea lor întâmplătoare o face pe Charlotte să își reamintească idealurile tinereții ei și să îndrăgească umorul lui naiv .Sub impulsul momentului această îl angajează că scriitor al discursurilor pe durata campaniei pentru candidatura ei la președenția S.U.A. Nepregătit să între în lumea ei luxuriantă, Fred este în afară zonei de confort. Cu toate acestea atracția dintre ei câștigă teren, iar apropierea lor devine tot mai evidență în timp ce călătoresc în jurul lumii și fac față unor incidente neașteptate.

 

Comedia romantică “N-ai șanse, frate!” are premiera pe marile  ecrane din țară începând cu 28 iunie. Dacă prietenul tău cel mai bun îți spune să îndrăznești, înseamnă că ai putea avea totuși o șansă. Îndrăznește!

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.