Muzica bună e mereu la modă

OLDIES MUSIC FEST

Doua categorii de bilete epuizate pentru concertele

BONNIE TYLER SI SMOKIE din cadrul primei editii

Cei mai nostalgici melomani, indragostiti de muzica de succes a anilor ’70 -‘ 90 au imbratisat cu bucurie vestea celor doua concerte prezentate intr-o singura seara in cadrul primei editii a festivalului ” OLDIES MUSIC FEST”.

Pe 13 octombrie, celebra voce feminina Bonnie Tyler dar si legendara trupa Smokie le vor oferi spectatorilor prezenti la Sala Palatului, doua concerte emotionante cu melodii alese, ce ii vor face sa tresalte la auzul fiecarui refren, caci vor petrece peste trei ore de hit-uri 100 % live.Bonnie-Tyler-&-Smokie-poster

Show-urile sustinute de Smokie si Bonnie Tyler in seara de 13 octombrie la Bucuresti sunt exponentiale pentru toti cei care isi doresc sa retraiasca atmosfera celor mai reusite party-uri. In acelasi timp, Oldies Music Fest reprezinta fara doar si poate, o ocazie unica de a lua parte la doua concerte intr-o singura seara, ale caror bilete au un pret extrem de avantajos.

Organizatorii festivalului au pus in vanzare bilete cu preturi raportate la un singur concert, impartite pe mai multe categorii, acestea pornind de la 150 lei si ajungand pana la 500 lei pentru zona Golden VIP. Desi, a mai ramas aproximativ o luna de zile pana la momentul mult asteptatului eveniment, bucurestenii nerabdatori si-au rezervat locurile in sala chiar si cu trei luni inainte, epuizand astfel biletele la categoria 4, dar si pe cele alocate in zona din apropierea scenei, corespunzatoare categoriei VIP.

Luand in considerare faptul ca trupa Smokie concerteaza anual in Romania in sali arhipline si sunt oavationati zeci de minute, iar Bonnie Tyler a cucerit audienta de fiecare data prin timbrul vocal inconfundabil dar si prin interpretarile live de neegalat, organizatorii estimeaza ca prima editie a festivalului Oldies Music Fest va fi un real succes, sustinuta cu CASA INCHISA.

Totodata acestia informeaza ca, preturile biletelor vor fi majorate incepand cu data de 1 octombrie ca urmare a interesului ridicat, si le recomanda tuturor celor interesati sa isi procure biletele din timp. In continuare, acestea sunt disponibile atat in reteaua Vreau Bilet la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, Sala Palatului, precum si online accesand www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro.

Cele doua concerte live gradioase sustinute pe aceeasi scena de Bonnie Tyler si Smokie, luminile si efectele sonore speciale, vor reusi sa impresioneze audienta dornica sa celebreze sarbatoarea celor mai reusite creatii muzicale pop-rock. Incepand de la “It’s A Heartache”, ”Total Eclipse of the Heart”, ”To love somebody”, ”Lost in France”, sau ”Goodbye to the Islands”, ce au facut ca vocea artistei Bonnie Tyler sa fie recunoscuta instantaneu pe tot mapamondul, si ajungand pana la ” Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, „Alice”, „Lay Back in the Arms of Someone”, „If You Think You Know How to Love Me”, si bineinteles, cel mai popular single „Living Next Door to Alice”, piesele de rezistenta ale trupei Smokie.

Muzica nu zgomot…

Smokie – Living Next Door To Alice: https://www.youtube.com/watch?v=DbY0cohHZ3w

Bonnie Tyler – Total eclipse of the heart https://www.youtube.com/watch?v=9U4MaR3g-4Y

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?