Mariza bilete epuizate

Mariza: biletele VIP epuizate

       București, 3 martie – Biletele VIP la concertul pe care artista portugheză Mariza îl susține la Sala Palatului pe 24 martie s-au epuizat. Un fenomen recunoscut de publicul și criticii de pretutindeni, cu multiple nominalizări la Grammy, Mariza a vândut până acum mai mult de un milion de albume în intreaga lume și va lansa în aprilie un disc Best Of” . Un spectacol recomandat de Prima TV și Magic FM.

    Una dintre vocile cele mai apreciate și respectate din fado-ul portughez, dacă nu chiar Întâia Sa Doamnă, Mariza are înainte un program plin pentru 2015, cu concerte în Portugalia și Marea Britanie, înainte de România, de unde pleacă către Gdansk. Artista are în palmares mai mult de 30 de discuri de platină si este una dintre vedetele cele mai apreciate ale circuitului mondial de World Music. Considerată un artist complet, capabil să hipnotizeze întreaga audiență cu fado-ul său cântat cu sufletul”, Mariza a primit recent Premiul Womex la Santiago de Compostela. Susține regulat spectacole cu casa închisă în cele mai prestigioase săli din întreaga lume – Carnegie Hall din New York, Sydney Opera House, Royal Albert Hall din Londra, Walt Disney Concert Hall din Los Angeles și a fost prima cantăreață de fado invitată de David Letterman la emisiunea Late Night.  Prestatia deosebita a acestei artiste va face cu siguranta din acest eveniment o seara de neuitat.

      g-crop-644x416

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?