MAMMA MIA

Mamma Mia! De neratat!

mamma mia

„MAMMA MIA!”, musicalul care a cucerit întreaga lume și care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, va fi realizat și în România!  Celebrele personaje care spun o frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA vor impresiona cu siguranță și publicul român, mai ales că ele vor fi întruchipate de unii dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, într-o producție de amploare. În plus, spectacolul „MAMMA MIA!”, care va fi lansat pe 24 mai la Sala Palatului din București, aduce o premieră a genului în țara noastră, fiind primul musical de Broadway produs aici, 100% independent.

Datele spectacolelor sunt: 24, 25, 26, 27 mai în Bucuresti, la Sala Palatului, iar primul spectacol în tara va avea loc la Cluj, pe data de 1 iunie. 

În „Mamma Mia!”, musicalul care a cucerit întreaga lume și care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, personajele spun o frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA, care va impresiona și publicul român datorită distribuției și a producției de amploare. Povestea solară şi amuzantă scrisă de Catherine Johnson este imaginată în paradisul unei insule grecești.

Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producțiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music”, „The King and I” și până la „Damn yankees”, cu 1.500 de reprezentații. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!”, în jurul lumii.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale.

În România, musicalul „Mamma Mia!” va fi o co-producție sloveno-română, a companiei Prospot Doo împreună cu un grup de producători reuniți de către compania Atelier Promotion, în colaborare cu WonderTheatre. Prospot Doo a pus deja în scenă versiunile musicalului în Slovenia, Serbia, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina și Croația.

Sorin Enache, producătorul Atelier Promotion spune că spectacolul se va întinde pe o perioadă de minimum 2 ani. „Va avea peste 100 de reprezentații, iar ambiția noastră este să ajungem cu această super producție în toate marile orașe din România. Cred cu tărie ca va fi nu doar un succes de public, ci va fi foarte fun și challenging pentru noi, producătorii”.

Biletele pentru spectacolele programate  sunt disponibile pe mammamiathemusical.ro  și pe iabilet.ro

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.