Maitre Gims la Arenele Romane

Maitre Gims in Romania


Se spune că joia e noua sâmbătă, așa că pentru joia din 28 iunie 2018 am plănuit o noapte nebună cu cel mai în vogă artist al momentului:   Maitre Gims. În deschidere cântă Vescan & Guests, iar la after-party  fac iureș până dimineață Olix și Dan Fintescu, adică ”Partydul Kiss FM”. Maitre Gims este o adevărată revelație a momentului. Rapper-ul  congolez crescut în Franța povine dintr-o familie de muzicieni și este all-în-one: compozitor, producător și cântăreț, textier și showman.

Muzica lui face o întreagă Românie să danseze pe ritmuri de rumba  congoleză și pe sound-uri franțuzești cu iz de pop urban. Cel mai recent single, “Mi Gna” (un feat. cu DJ-ul armean american  Super Sako și cu Hayko, câștigătorul Eurovision 2007) se difuzează pe  toate radiourile din Europa, are deja peste 110 mil. vizualizări pe  youtube și va fi, fără-ndoiala, hitul acestei veri.

Single-ul ”Bella” a fost nominalizat ca cel mai bun cântec și cel mai  bun videoclip la World Music Awards (2014) s-a clasat pe locul 3 în  Billboard stând 18 săptămâni în top!

Albumul de debut ”Subliminal” (2013) a avut succes foarte mare în  Franța, ajungând pe locul 2 în French albums chart și pe locul 1 în  Belgia.

Asadar inca un artist exceptional pe care nu trebuie sa il pierdeti daca sunteti in Bucuresti pe 28 iunie, biletele au un pret bun si este sigur ca va fi o seara speciala in care veti dansa alaturi de Maitre Gims.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?