Lansare Fly Romania

up  date

Fly Romania – noua companie aviatica, anunța primele curse interne și internaționale

 

        Astăzi 11 Martie 2014, a avut loc  la City Gate South – Lounge 18 conferința de presa prin care s-a anunțat lansarea Fly Romania. Începând cu luna mai, Fly Romania va opera o serie decurse internaționale și interne. La conferința a participat echipa de management care are o experiența de peste 10 ani în aviație împreuna cu reprezentanți din media scrisa și vizuala și firește blogosfera de travel.

avion-fly-romania_article-main-image        Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip MD-82 si MD-83, acestea fiind recunoscute pentru fiabilitatea lor, siguranța și confort.

Cătălin Butu CEO Fly Romania a declarat “Pentru început, vom lansa mai multe rute care vor acoperi atât destinații clasice cu o cerere bine determinata,cum e București-Timișoara, unde propunem un tarif  unic de 69.90 euro, cât și destinații inedite sau sezoniere, cum va fi cursa  București – Antalya, operaționala din iunie. In viitor, intenționam sa extindem rutele și purtam deja discuții avansate cu mai multe aeroporturi pentru a putea deservi noi destinații atât interne, cât și internaționale.”

      Una din cursele deosebite va fi Tulcea-Bergamo ce va răspunde unor solicitări ale romanilor stabiliți în aceea zona a Italiei și va avea o frecventa de trei zboruri pe săptămâna. Pentru a putea opera acest zbor, pista de aterizare a aeroportului din Tulcea va fi lungita cu 500 de metri, permițând astfel decolarea și aterizarea în siguranța a acestor aeronave. Cursele Timișoara-București, vor avea o frecventa zilnica exceptând ziua de sâmbăta. Ca destinații externe, Fly Romania acoperă Germania- Frankfurt, Italia – Bergamo, Verona si Genoa, Spania – Barcelona si Turcia-Antalya.

   Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69.90 euro/zbor pentru București-Timișoara si 49.90 euro/zbor pentru București-Tulcea, în vreme ce pe rutele internaționale, preturile pornesc de la 29.90 euro/zbor. In aceste tarife este inclusa o gama larga de servicii, dintre care check in gratuit, schimbarea de nume pentru bilet gratuita, transportul unui bagaj de cabina de maxim 7 kg și a unuia de cala de cel mult 20 kg dar si servicii de catering la bord ( mâncare calda pe externe/rece pe intern și băuturi ).

     Compania Fly Romania aparține omului de afaceri Ovidiu Tender, care desfășoară activități în domenii precum: energetic, servicii în industria petrolului și gazelor, prospecțiuni geologice, infrastructură rutieră, imobiliare, agricultură, turism și aviație, firmele acestuia operand  în Europa, Orientul Mijlociu, dar și în India sau Africa. Perspectivele Fly Romania sunt promițătoare, existând posibilitatea unei curse București-Guinea Bissau, statul din vestul Africii ca destinație de safari. Au ca target 100.000 de călători în primul an și echipa manageriala este încrezătoare ca este unul posibil de atins. Eu le urez bun venit în lumea turismului romanesc și le doresc succes.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?