La Bordei merge…

Am aflat cine merge La Bordei sa se delecteze cu mancare dacica!

    Un nou concurs organizat  de calatoriaperfecta.ro si restaurantul cu specific dacic La Bordei a ajuns la final. Primul restaurant cu specific dacic din Bucuresti, cu o capacitate de 145 de locuri, La Bordei este locatia perfecta pentru intalniri de business, mese in familie, cocktail-uri cu prietenii, cine romantice sau festive ( nunti, botezuri), workshopuri, receptii. Ambianta, muzica de calitate si serviciile de care va veti bucura la restaurantul La Bordei sunt doar cateva din motivele pentru care merita sa alegeti locatia lor, aflata la intretaierea cartierelor Drumul Taberei – Militari – Cotroceni.

   Timp de doua saptamani ati fost invitati sa va inscrieti intr-un concurs avand drept premiu un voucher de 150 de lei, voucher ce poate fi folosit in restaurantul mentionat mai sus.

  Cu ajutorul site-ului independent tragerilasorti.ro, din cei 37 care au intrat in competitie ( din pacate nu toti ati indeplinit conditiile ) a fost extras un  singur castigator. Acesta este…Mina Hermina   , cea care culmea vroia sa guste din salata Caesar… Extragerea este aici.

Felicitari Mina si te asteptam cu impresiile de dupa masa de la restaurant!

Multumim tuturor celor care au participat si va asteptam in continuare pe calatoriaperfecta.ro pentru a participa la concursurile organizate impreuna cu partenerii nostri.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?