Korn pe 3 august la Arenele Romane -reguli de acces

Program si reguli de acces pentru concertul Korn de la Bucurestirp_Poster-Korn_Sabotage-Summer-Night.jpg

    Luni, 3 august, Korn va concerta la Arenele Romane din Bucuresti. Accesul la eveniment se va face incepand cu ora 18:00, iar concertul trupei Korn va fi deschis de Point Blank (Macedonia), Coma, Implant Pentru Refuz, DJ Hefe & Planet H. Concertul face parte din turneul ce marcheaza 20 de ani de la aparitia primului material discografic Korn. Evenimentul, marcaSabotage, este organizat de Emagic si reprezinta primul show al trupei sustinut la Bucuresti.Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro,www.myticket.ro si la partenerii afiliati, la pretul de 160 lei, urmand ca in ziua concertului acestea sa poata fi achizitionate (in limita disponibilitatii!) de la intrare, la pretul de 180 lei.

  •     Din cauza lipsei locurilor de parcare in zona, organizatorii recomanda pentru deplasare folosirea mijloacelor de transport in comun sau a serviciilor de ridesharing. In acest sens, Ubervine in ajutorul fanilor Korn si pune la dispozitie, in baza codului kornlive, curse gratuite catre si dinspre locatie in ziua evenimentului pentru cei ce si-au cumparat bilet la concertul Korn. Codul va fi valabil doar in ziua evenimentului, 3 august, catre sau dinspre Arenele Romane, pentru utilizatorii noi pe platforma Uber.
    Accesul in incinta Arenelor Romane se va face pe la intrarea din Parcul Carol incepand cu ora18:00. Posesorii de bilete early entry vor putea intra mai devreme, incepand cu ora 17:30. Tot la ora 18:00 va incepe si primul set al serii, cu DJ Hefe & Planet H, urmati de trupele Implant Pentru Refuz, Point Blank si Coma. Korn va urca pe scena in jurul orei 21:30.
    In caz de ploaie, pentru ca evenimentul se desfasoara in aer liber, organizatorii recomanda spectatorilor sa foloseasca pelerine de ploaie, accesul cu umbrele in spatiul de eveniment fiind interzis din motive de siguranța. In situatia in care vremea devine nefavorabila, spectatorii sunt rugați sa nu intre in panica si sa nu blocheze culoarele acoperite din dreptul cailor de acces/iesire.Nu este recomandata prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa, daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta.
    In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, bauturi sau mancare, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.
    Jetoane pentru bauturi si mancare. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele din spațiul de concert vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie. In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate fie in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 23:15, fie pana la finalul lunii august, prin trimiterea unui email la adresa office@eventjobs.ro. Totul este foarte bine organizat trebuie doar sa veniti sa va bucurati de un concert exploziv asa cum numai cei de la Korn o pot face.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?