JENCARLOS CANELA, entuziasmat de Romania!

JENCARLOS CANELA a vorbit despre concertul din România la CNN International!

    Starul latino-american JENCARLOS CANELA este super entuziasmat că va ajunge în România! Protagonistul telenovelei “Pasiune interzisă” a vorbit despre includerea ţării noastre în intinerarul turneului “Jen & The Fam Tour,” în cadrul unui interviu acordat canalului de limbă spaniolă al postului CNN: “Niciodată nu am visat, nu mi-am imaginat să ţin un concert acolo, dar iată, se întâmplă în martie” a spus JEN pe postul de televiziune american.

http://youtu.be/kYcgyiiaMy0

   Poster Jencarlos  În cadrul aceluiaşi interviu JENCARLOS a menţionat că este pe punctul a finaliza un contract de proporţii, despre care a lăsat să se înţeleagă că îi va deschide calea către galeria stelelor de la Hollywood, într-o manieră care îl mulţumeşte pe deplin: “Nu pot spune (încă), dar este o binecuvântare şi este ceea ce am visat mereu, pentru că nu este vorba doar despre Hollywood, e Hollywood dar fără a renunţa la ceea ce sunt, fără a renunţa la a reprezenta latinii, cei care m-au adus până aici şi mă sprijină. Este o mare oportunitate de a intra în această lume, fără a renunţa la ceea ce reprezint pentru oamenii mei.”

    Pe 14 martie 2015 fenomenalul JEN va ajunge la Bucureşti şi face inimile să vibreze, cu hituri precum ‚,DIME’’ „Búscame”, “Amor quédate”, “Irreparable”, “Tu Sombra” sau „I Love It”! Vino să simţi, să cânţi şi să dansezi latino, laroxana nemes un concert la care temperatura va atinge cote alarmante! Managementul JENCARLOS CANELA a desemnat-o pe ROXANA NEMES pentru un recital exclusivist ce va preceda showul sex simbolului latino-american de pe 14 martie. Supranumita „regina ghetii”, dupa ce a fost aleasa sa reprezinte imaginea singurului hotel de gheata din sud-estul Europei, ROXANA NEMES este un star in plina ascensiune pe scena pop dance din Romania si se bucura si de atentia unor producatori muzicali din afara tarii. In 2013 a dobandit distinctia Best Girl Act, la Romanian Top Hits, iar in 2012 a fost desemnata Best New Act, in acelasi clasament.  Iar pentru cel mai recent single, „Boom Bang” ROXANA a colaborat cu artistul nigerian Admiral C4 C, dublu laureat la ADMA AWARDS 2013.

Bilete concert JENCARLOS – Cinema Patria, 14 martie 2014 se gasesc online pe:

www.bilete.rowww.myticket.ro , www.eventim.ro , www.blt.ro , www.startickets.ro,  www.bilet.ro

 Preturi:

VIP – 350 RON – include meet & great cu JENCARLOS ( 77 Euro )

Categoria I – 250 RON ( 55 Euro )

Categoria II – 150 RON ( 33 Euro )

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?