Iar trolerul merge la…

Am aflat cine a câștigat trolerul!

Ce concurs super am avut împreuna cu Samdam Romania! Am aflat atât de multe întâmplări cu bagajele de prin călătorii. Unele haioase, altele triste, unele romantice… Am ajuns însa și la final!

Am pus la bătaie un troler San Francisco cu cântar incorporat și v-am provocat sa ne povestiți despre întâmplările voastre cu bagaje. Ne-ați depășit așteptările. In concurs au intrat peste 400 de concurenți, care pe unde a știut ei. Acceptați au fost peste 150. Din rândul lor managementul a ales câștigătorul.

San-Francisco Troler

”Amintiri din studentie: 2002, Franta, Paris-aeroport: Era dimineata, f devreme si reveneam in tara dupa un an de studii. O parte din mine ramasese in Franta, dar o parte si mai mare dorea sa se intoarca acasa printre cei dragi carora sa le impartaseasca toata experienta acumulata. Si iata ca eram prima la check-in. Se face ora, dar surpriza mare: bagajul meu era prea greu: aveam excedent de peste 20 kg in carti, cursuri, reviste….Eu oricum nu mai aveam bani, cu ultimii mi-am achitat biletul de intoarcere. Asa ca am am deschis bagajul si am inceput sa scot haine din el… ce credeam eu ca e inutil (nu neaparat greu 😉). Lumea din spate incepuse sa prinda glas. Dra de la check-in suna un superior: “avem o situatie: o studenta se intoarce in tara ei si are un bagaj cu excedent….de…in plus a inceput sa scoata lucruri din bagaj. Cum sa procedem?” Seful prin statie: ” de unde este tanara studenta?” Raspuns mai mult decat sec: ” din Romania!” “Lasati-o sa treaca! “- a fost verdictul. Complexata de situatie, dar si bucuroasa mi-am inchis valiza si am plecat. Nu am folosit cursurile si cartile respective pt a ramane in invatamantul universitar, viata a avut alte planuri pt mine. Dar am ramas cu o amintire grozava. Acum nu cred ca povestea s-ar putea repeta 😊”

Aceasta este comentariul câștigător, scris de catre  Ostaciuc Ioana Veturia

Am verificat îndeplinirea celorlalte condiții și i-am acordat premiul cu drag!

Va mulțumim tuturor celor care ați participat, speram ca v-ați distrat și va așteptam mereu aici pentru informații despre destinații noi, impresii din călătorii, filme, spectacole și evident noi concursuri!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?