Iar la SPA merge…

    Un alt concurs a ajuns la final.

  Pe parcursul a aproape trei saptamani, am desfasurat un concurs impreuna cu Kronwell Brasov Hotel. Premiul a constat in petrecerea unei zi la BELAQVA SPA AND WELLNESS din cadrul hotelului. O locatie absolut minunata unde te poti relaxa si petrece timpul intr-un mod placut.  Au fost din pacate si concurenti inscrisi ce nu au realizat toate conditiile necesare participarii in concurs si acestia nu au intrat in lista de concurenti validati. Cei care au indeplinit insa toate cerintele au fost inscrisi si validati, participand astfel la extragerea finala. Extragerea a fost efectuata prin intermediul tragerilasorti.ro…

      And the winner is…

winner

 

Pentru ca maine este 8 Martie, Ziua Femeii, ne-am fi  bucurat ca premiul sa ajunga la o doamna dar suntem siguri ca Varga Marton o sa mearga insotit de o persoana de gen feminin, draga dansului.! Felicitari! Extragerea castigatorului o gasiti aici.

Multumim Kronwell pentru sprijin, va multumim celor care ati participat la concurs, ne pare rau ca nu toti ati reusit sa intrati in extragere si va asteptam cu drag la viitoarele concursuri organizate de calatoriaperfecta.ro.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?