Iar la mare merge…

Am aflat cine merge la mare!

V-am spus ca avem cele mai tari concursuri! Si mai urmeaza!

Ieri a luat sfarsit unul dintre ele. Mini vacanta la mare. Vacanta la Hotel Majestic din Jupiter.

V-am rugat sa ne spuneti ce inseamna 1 Mai pentru voi si am avut aproape 300 de raspunsuri plus vreo alta suta pe facebook care nu au intrat in concurs. De la amintiri de la gratar la amintiri despre vacante la mare. Toate  si-au gasit locul aici.

Cine a castigat?

Fiind un concurs cu un premiu special, la mare, unul dintre comentarii in mod deosebit a convins juriul de la Hotel Majestic.

Fiecare 1 Mai imi aduce aminte de frumosii ani de studentie. Cand eram studenta, fiecare 1 mai ma gasea pe ringul de dans din discoteca Ring- Costinesti ! Aleile Costinestiului erau marginite de arbusti plini cu flori albe ce cadeau parca in cascade, leagane erau ocupate la orice ora de zi sau de noapte de tineri romantici. Aceea era perioada in care, daca eram norocosi, beam Pepsi la Vox Maris si chiar puteam pleca pentru jumatate de zi in Bulgaria ! – ce dulce rasfat ! iar acolo mancam o data pe an inghetata fara soia 😀 . Cele 4-5 zile in Costinestiul primavaratec erau cele mai reusite zile de vacanta din tot anul. Eram tineri, eram veseli, eram simpli si optimisti . In toata acea vacanta traita la maxim apareau constant, de neuitat, baietii de la Holograf – ce stateau de regula la vilele Amiral ( si ce de cantece stim pe de rost, din acea minutata perioada, si eu si prietenele mele , desi ne apropiem usurel spre 50 de ani ) si cei trei baieti de la Vacanta Mare – tineri si rebeli care ne faceau sa radem in spectacole aproape improvizate noaptea , pe un teren de sport, cand tot ce lumina era luna, tineretea noastra si poate ici colo un bec plapand. 1 Mai era serbarea suprema a bucuriei – asa o vedeam atunci si asa o pastrez vie in amintirea mea.

Recunoastem ca a fost un comentariu foarte inspirat!

Felicitari Grigoras Mihaela!

O sa luam legatura personal cu tine pentru a te pune in posesia premiului.

Multumiri tuturor celor care au participat din partea  Hotel Majestic Jupiter si calatoriaperfecta.ro .

Va asteptam sa va inscrieti si in concursul avand drept premiu un sejur la munte si va dezvaluim ca foarte curand o sa va dam sansa de a participa la un alt concurs la fel de tentant avand drept premiu un sejur la mare!

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

%d bloggers like this: